Vakantie cursussen

Vakantie cursussen

 

Wij helpen alle leerlingen vanaf groep 3 t/m Master. Dit doen wij middels diverse cursussen, trainingen, onderzoeken, gecombineerde diensten. Wij zijn er voor iedereen en voor iedere vraag.

 

Inschrijven Wij zijn wij

De afgelopen jaren zijn voor alle leerlingen “anders” geweest en iedereen heeft het met of zonder hulp van buitenaf moeten redden met zijn/haar schoolwerk. De een heeft moeite gehad mee te komen online en bij de ander zijn wellicht achterstanden ontwikkeld.

Wat de hulpvraag ook is, de vakantie cursussen van Maltha studiecoaching biedt maatwerk. Wij zijn er om jou te helpen je achterstanden bij te werken en je studievaardigheden te verbeteren. En welk type vakantie cursus bij jou past? Dat bespreken wij uiteraard eerst met leerling en ouder(s).

Wat doet Maltha studiecoaching voor uw kind?

  • Onze verschillende diensten kunnen worden aangeboden in kleine groepjes of individueel. Wilt uw zoon/dochter graag een cursus volgen samen met een vriend/vriendin, super leuk! Alles in overleg met ouder(s) en leerling
  • Alle leerlingen worden begeleid door onze professionele (ortho)pedagogen/psychologen/onderwijskundigen en vakinhoudelijke bijlesdocenten
  • Liever de cursus online? Ook dat bieden wij

Welke diensten bieden onze vakantie cursussen?

Tijdens de vakantie cursussen helpen wij alle leerlingen vanaf groep 3 t/m Master. Dit doen wij middels diverse cursussen, trainingen, onderzoeken of gecombineerde diensten. Wij zijn er voor iedereen en voor iedere vraag.

Diverse cursussen voor basisschoolleerlingen zoals o.a.

Onderzoeken o.a.

Overzicht van al onze cursussen voor leerlingen op de basisschool

Rekenen

We vinden het belangrijk dat kinderen rekenen leuk vinden en daarom hebben we deze cursus opgezet. We gaan onder andere in op onderwerpen die vaak lastig zijn, zoals breuken en meten.

Lees meer

Iedereen een taaltalent

Taal is een belangrijke ontwikkeling voor een kind, je kan niet vroeg genoeg beginnen! Iedereen een taaltalent, is een leuke en leerzamen cursus die uw kind altijd bij ons kan doen. 

Lees meer

Voorbereidende brugklastraining

In deze cursus leren kinderen alles over de brugklas. Wat moet je allemaal weten voordat je naar de middelbare school gaat? Hoe kan ik het beste mijn huiswerk maken? Hoe schrijf ik alles in mijn agenda?

Lees meer

Engels

De cursus Engels is speciaal ontwikkeld voor kinderen die volgend schooljaar naar de middelbare school gaan. Dan wordt namelijk het vak Engels gegeven en kan uw kind goed voorbereid beginnen. 

Lees meer

Edukamp

Voor leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool hebben we de ideale cursus om je vakantie door te komen: EDUKAMP. De cursus bestaat uit een weekprogramma van 9.00 tot 17.00 uur.

Lees meer

Frans op vakantie

Gaat u dit jaar op vakantie naar Frankrijk of komt u graag in Frankrijk? Voor kinderen is het leuk als zij op vakantie wat woordjes Frans kunnen spreken.

Lees meer

Spaans op vakantie

In deze cursus leren de kinderen om op spelenderwijs Spaanse woordjes te leren. 

Lees meer

Mindmappen

De techniek mindmappen is een handige manier om informatie te ordenen of om aantekeningen te maken. In deze cursus laten we kinderen kennis maken met deze methode.

Lees meer

Bijspijkeren alle vakken

Sommige kinderen hebben moeite met bepaalde vakken op school. Het is dan fijn als je in de vakantie nog even extra aan dit vak kan werken.

Lees meer

Onze onderzoeken

Heeft u tijdens het thuiswerken nu gemerkt dat uw kind wellicht een leerprobleem heeft of dyslexie. Of was er al een vermoeden, maar nog niet van gekomen een onderzoek te laten afnemen? Dan kan onze Orthopedagogische Praktijk Maltha het onderzoek verrichten. 

Lees meer

Heeft u een vraag?

Weet u niet precies waar de behoefte ligt van uw kind. Of welke cursus bij uw kind past? Wij horen graag uw hulpvraag en adviseren!

Stel hier uw vraag

Bilthoven | Zeist | Utrecht
030-2293579 (optie 2)
info@malthastudiecoaching.nl
Stel hier uw vraag
Of bent u op zoek naar een andere dienst