Webshop trainingen

Basisonderwijs online training

Lees meer over onze 24/7 online voorbereidende brugklastraining voor groep 7 en 8.

Bekijk training

Middelbaar onderwijs online trainingen

We bieden sociale en communicatieve vaardigheidstrainingen voor alle middelbare school leerlingen.

Bekijk trainingen

Oudertrainingen online

We bieden twee soorten trainingen aan voor ouders, een oudertraining voor de onderbouw én een oudertraining voor de bovenbouw.

Bekijk trainingen

Online trainingen

Maltha studiecoaching bestaat 40 jaar en biedt online trainingen aan voor leerlingen uit het basisonderwijs, middelbaar onderwijs en aan ouders. We bieden diverse trainingen waaronder:

  • Voorbereidende brugklastraining | Speciaal voor leerlingen uit groep 7 en 8 hebben wij een voorbereidende brugklastraining ontwikkelt, zodat de overgang van groep 8 naar de middelbare school kleiner is en ze weten wat hen te wachten staat.
  • Sociale en communicatieve vaardigheidstrainingen | Met deze leuke E-trainingen leer en verbeter je alle belangrijke sociale- en communicatieve vaardigheden, waarmee je het schooljaar op een fijne manier kan doorlopen. Want er is meer in het leven dan goede rapportcijfers!
  • Oudertrainingen | Speciaal voor ouders zijn er 2 online trainingen, namelijk voor de onderbouw en de bovenbouw. Beide trainingen geven u als ouder een kijkje in de schoolwereld van uw kind. U leert hoe uw kind optimaal kan leren waardoor u zijn/haar studiesituatie beter begrijpt.

Stel uw vraag

Mocht u op zoek zijn naar iets anders, maar kunt u het niet vinden op onze website, stel dan hier gerust uw vraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 Stel hier uw vraag