Studiebegeleiding studenten MBO HBO WO

Maltha studiecoaching biedt verschillende diensten aan voor studenten. Al onze diensten bieden wij aan op de instituten in Bilthoven | Zeist | Utrecht | aan huis of Online. 

Wij weten als geen ander dat ieder probleem uniek is en daarom bieden wij al onze diensten aan op maat. Er wordt gekeken naar de hulpvraag en welke aanpak het beste bij jou past.

 

Overzicht van onze diensten voor studenten

Personal Studycoaching

Het lukt niet met mijn studie, terwijl ik mijn studie hartstikke leuk vind. Plannen, samenvatten, concentreren, niets lukt. Wij kunnen jou hierbij helpen.

Lees meer

Repetitor lessen

Sommige studenten hebben iets meer verwerkingstijd nodig maar krijgen dat door de snelheid van de studie niet. Niet iedereen begrijpt de aangeboden stof en colleges direct en hebben gewoonweg iets meer tijd nodig.

Lees meer

Scriptiecoaching

Een goede coaching bij je planning in tijd en mogelijkheden maar ook met de inhoud geeft vaak al een goed gevoel met een nieuwe frisse start. Kom gewoon eens even langs, de koffie staat klaar.

Lees meer

Specialistische begeleiding

Wat is het lastig om te studeren met dyslexie. Kijk hier hoe Maltha studiecoaching kan helpen.

Lees meer

Faalangsttraining

Faalangst, stress komt veel voor en in allerlei gradaties. Bij de een leidt dit tot een probleem en bij de ander is het beheersbaar. De mens reageert bij momenten van angst zeer primair en de gevolgen daaruit zijn voor velen herkenbaar.

Lees meer

Onderzoek en testen

Een studie kiezen die bij je past is nog geen gemakkelijke keuze. Of is de studie die je nu volgt niet wat je wilt. Zit je in zo'n situatie, overdenk dan eens een beroepskeuze onderzoek te doen.

Lees meer

Bilthoven | Zeist | Utrecht | aan huis | Online
030-2293579 (optie 2)
info@malthastudiecoaching.nl
Stel hier uw vraag