Studiebegeleiding studenten MBO HBO WO

Persoonlijke coaching bij mijn studie door iemand die mijn probleem ziet én samen oplost

Het lukt niet met mijn studie, terwijl ik mijn studie hartstikke leuk vind. Plannen, samenvatten, concentreren, niets lukt.
Wij, Maltha studiecoaching coachen al sinds 1982 studenten naar hun einddoel, met uitstekende resultaten. Laat mij jou helpen en krijg weer plezier in je studie.

Personal Studycoaching

Soms heb je iets meer uitleg en tijd nodig

Sommige studenten hebben iets meer verwerkingstijd nodig maar krijgen dat door de snelheid van de studie niet. Niet iedereen begrijpt de aangeboden stof en colleges direct en hebben gewoonweg iets meer tijd nodig. De colleges moeten doorgaan en zo ontstaat er maar al te gauw een achterstand waar tegenop gekeken wordt, met alle gevolgen van dien. 

Repetitor lessen

M'n scriptie zit volledig in het slop. Ik heb professionele hulp nodig

Mijn scriptie is één grote brei aan het worden, ik zie door de bomen het bos niet meer. Ik heb gewoon professionele hulp nodig die mij weer op weg helpt.
Dit horen wij vaak en al ruim 34 jaar. Een goede coaching bij je planning in tijd en mogelijkheden maar ook met de inhoud geeft vaak al een goed gevoel met een nieuwe frisse start. Kom gewoon eens even langs, de koffie staat klaar.

Scriptiecoaching

Met je handen in het haar?

Wat is het lastig om te studeren met dyslexie. Kijk hier hoe Maltha studiecoaching kan helpen.

Specialistische begeleiding

Angst is de slechtste raadgever

Faalangst, stress komt veel voor en in allerlei gradaties. Bij de een leidt dit tot een probleem en bij de ander is het beheersbaar. De mens reageert bij momenten van angst zeer primair en de gevolgen daaruit zijn voor velen herkenbaar.

Faalangst reductie training

Welke studie moet ik nu kiezen? Wat past bij mij?

Een studie kiezen die bij je past is nog geen gemakkelijke keuze. Of is de studie die je nu volgt niet wat je wilt. Zit je in zo'n situatie, overdenk dan eens een beroepskeuze onderzoek te doen.

Testen