Zomerschool middelbaar onderwijs

Uw professionele zomerschool partner

 

Wat de hulpvraag ook is, de zomerschool van Maltha studiecoaching biedt maatwerk. Wij zijn er om te helpen bij de achterstanden, de studievaardigheden te verbeteren en een goede start te laten maken in het nieuwe schooljaar.

 

Bekijk de video Wie zijn wij

De Zomerschool van Maltha studiecoaching is geopend!

Er zijn altijd leerlingen die meer moeite hebben met een vak of meer tijd nodig hebben om de lesstof te verwerken. In deze bijzondere periode waarin minder les kan worden gegeven en er minder mogelijkheden zijn voor toetsmomenten, maken docenten, ouders en leerlingen zich begrijpelijker wijs zorgen over waar ze staan en of ze wel voldoende kennis hebben om volgend schooljaar goed te kunnen doorlopen.

Maltha studiecoaching kan op de school zelf of op één van onze instituten het volledige team ontzorgen en zomerschool op maat bieden. Individueel of in kleine groepjes, alles is bespreekbaar.

Een aantal voorbeelden om u alvast een idee te geven wat we voor uw schoolorganisatie kunnen betekenen:

Bovenstaande is naar wens in te vullen en af te spreken. We gaan graag met u om de tafel om jullie wensen en behoeften in kaart te brengen. 

Vrijblijvende afspraak

Al ruim 40 jaar bieden wij kwaliteit en zijn de mogelijkheden die wij bieden en in huis hebben groot. Mocht u willen sparren over de mogelijkheden en de behoeftes vanuit uw schoolorganisatie, dan komen wij graag geheel vrijblijvend bij u op gesprek.

Bilthoven | Zeist | Utrecht
030-2293579 (optie 2)
info@malthastudiecoaching.nl
Stel hier uw vraag
Waarom kiezen voor Maltha?
  • Al 40 jaar kwaliteit
  • Orthopedagogen en psychologen in dienst
  • Op maat & flexibel
  • Direct starten, indien gewenst
Naam
Telefoonnummer
Email *
School
Vraagstelling
Hoe heeft u ons gevonden? *


* = verplicht