Maltha studiecoaching te Utrecht

 

Wil jij de sfeer proeven bij Maltha studiecoaching Utrecht? Loop dan gerust een proefmiddag mee en ervaar hoe het is!

 

Aanmelden proefmiddag Wie zijn wij

Welkom bij Maltha studiecoaching Utrecht

Heb je hulp nodig bij het plannen van je schoolwerk? Een extra steuntje in de rug nodig? Of dagelijks hulp nodig met je maak- en leerwerk en het overhoren? Bij Maltha studiecoaching Utrecht bieden wij professionele huiswerkbegeleiding aan vanaf groep 3 t/m Master. Maltha studiecoaching bestaat al sinds 1982 en heeft naast het instituut in utrecht er ook een in Zeist en Bilthoven. Je kunt bij Maltha studiecoaching terecht voor onder andere dagelijkse huiswerkbegeleiding, maar ook voor 1 op 1 privélessen, zoals studiecoachingcito training en bijles.

Tevens hebben wij een Orthopedagogische Praktijk waar onze onderzoeken en testen worden afgenomen op het instituut in Bilthoven.  

Soorten huiswerkbegeleiding op de vestiging in Utrecht

Op de vestiging in Utrecht wordt gewerkt met vaste (ortho)pedagogen / onderwijskundigen / psychologen en bijlesdocenten. Mocht uw zoon of dochter op de huiswerkbegeleiding komen, heeft hij/zij een vaste studiecoach. 

Bekijk hier onze vormen van de dagelijkse huiswerkbegeleiding

Onze huiswerkbegeleiding is door de weeks geopend vanaf 13.30 tot 18.30 uur, al naar gelang de wijze van begeleiding waarvoor gekozen wordt. Het huiswerk wordt overhoord door één van de studiecoaches, in de regel de persoonlijke studiecoach van de leerling. De voorbereiding van repetities, testen, proefwerken en schriftelijke overhoringen is een belangrijk aspect van de huiswerkbegeleiding.  

Uiteraard hebben wij nog meer diensten

Alle diensten basisonderwijs Alle diensten middelbaar onderwijs

Meer informatie over huiswerkbegeleiding

Maltha studiecoaching Utrecht ligt in het hart van het centrum op een zeer centrale. Onze vestiging is zeer makkelijk te bereiken via trein en bus. 

Wil jij de sfeer proeven bij Maltha studiecoaching Utrecht? Loop dan gerust een proefmiddag mee en ervaar hoe het is.

Aanmelden proefmiddag

 
Waarom kiezen voor Maltha?
  • Al 40 jaar kwaliteit
  • Orthopedagogen en psychologen in dienst
  • Op maat & flexibel
  • Direct starten, indien gewenst
Ik wil meer informatie