Try Out! Gratis een middag huiswerkbegeleiding

Try Out! Gratis een middag huiswerkbegeleiding in Bilthoven, Zeist of Utrecht

Loopt u met de gedachte of huiswerkbegeleiding misschien iets voor uw kind is? Maar u weet niet precies wat het inhoudt? Laat uw kind dan nu een middag gratis meelopen op Maltha studiecoaching huiswerkbegeleiding in Utrecht, Bilthoven of Zeist en proef de unieke sfeer bij ons!

Hoe ziet een gratis huiswerkbegeleiding meeloopmiddag eruit?

De leerling komt een middag na schooltijd naar Maltha studiecoaching te Utrecht, Bilthoven of Zeist en maakt kennis met één van onze studiecoaches. Eén van onze vaste teamleden zal de leerling opvangen en maakt samen met de leerling een planning voor die dag. Na een korte uitleg over hoe een Maltha dag eruit ziet, kan de leerling lekker aan de slag. Als de leerling klaar is, word deze begeleid en lopen zij het maakwerk door en overhoort de studiecoach het leerwerk. Na de meeloopmiddag zal de studiecoach de leerling en de ouder(s) een mail sturen met een verslag van de dag!

Inschrijven voor de gratis TRY OUT!

Huiswerkbegeleiding is voor zowel leerling als begeleider hard werken. Om deze reden zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vul het onderstaande formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk een afspraak gemaakt voor de meeloopmiddag op onze vestiging in Bilthoven, Zeist of Utrecht.

Vul het onderstaande formulier in voor de gratis try out

Wilt u liever telefonisch contact?

Vul uw telefoonnummer in

Wij bellen u spoedig terug!

Naam ouder *
Naam zoon of dochter *
Telefoonnummer *
Emailadres *
Try Out voor de vestiging: *


* = verplicht