Repetitor lessen

Repetitor bijlessen

Repetitor bijlessen, oftewel bijlessen voor studenten, zijn vakgericht en in principe individueel. Tijdens de eerste bijeenkomst worden de ontstane problemen geanalyseerd: gaat het om een achterstand, gaat het te snel in de colleges of blijkt de omschakeling van middelbare school naar HBO / Universiteit lastig? Naar aanleiding van deze analyse bepaalt de docent - uiteraard in overleg met de student - op welke wijze de problemen het beste aangepakt kunnen worden.

Vakgerichte lessen

De vakgerichte lessen richten zich op een specifiek vak. Uiteraard is het mogelijk om meerdere vakken te volgen. Echter, uit de praktijk blijkt dat wanneer de student extra aandacht besteed aan zijn of haar moeilijkste vak, de totale studiedruk afneemt. Daardoor ontstaat er meer tijd en ruimte voor andere vakken. Een win-win situatie dus. 
De vorderingen die de student boekt, worden door de docent bijgehouden in ons digitale volgsysteem. De student krijgt zelf ook een toegangscode voor het volgsysteem en kan dus zelf de voortgang en afspraken in de gaten houden. 

De minimaal af te nemen frequentie is 1 uur per week per vak, in blokken van 4 weken. De betaling voor de 4 lessen dient vooraf plaats te vinden. Tijdens de derde les van iedere reeks geeft de student zelf aan of hij/zij zelfstandig verder kan, of nog een reeks bijlessen wil volgen.

Bijlessen statistiek: nu ook voor groepen!

Het is algemeen bekend; veel studenten hebben moeite met het vak statistiek en hebben meerdere herkansingen nodig om de gewilde studiepunten binnen te slepen. Voorkom dit en schrijf je nu in voor bijlessen statistiek! Onze ervaren docenten hebben de tijd en aandacht voor jouw specifieke vragen.

Nieuw bij Maltha studiecoaching te Utrecht zijn de bijlessen statistiek in groepsvorm (minimaal 2, maximaal 4 personen). Neem je studievrienden mee en betaal een lager uurtarief. Als je je met vier studiegenoten inschrijft, betaal je een uurtarief van slechts 15,- euro per persoon!

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.