Wie zijn wij

Bij Maltha studiecoaching is dagelijks een gemotiveerd en gespecialiseerd team actief: studiebegeleiders, (ortho)pedagogen, psychologen, onderwijskundigen en docenten. Zij zijn merendeels 12 maanden in vaste dienst, dit in verband met de zo belangrijke relatie opbouw met uw kind. Daarnaast zijn er nog ruim 30 bijlesdocenten in dienst, hiervan hebben we helaas geen afbeeldingen. Onze continuïteit biedt u dé Maltha kwaliteit, al ruim 35 jaar. Wij zijn u en onze leerlingen ook in de zomervakantie graag van dienst! Wilt u graag meer weten over onze afdeling werving, selectie en opleiding, klik hier.

Maltha studiecoaching

Maltha studiecoaching opende haar deuren in 1982 en heeft de oudste en meest gerenommeerde instituten van Nederland. Wij beschikken over de meeste deskundigheid, ervaring en we zijn officieel erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ook mogen wij ons sinds 2013 educatieve partner van Microsoft noemen.

Waar gevestigd

De Maltha Instituten zijn gevestigd in Bilthoven, Sportvereniging Kampong Utrecht, Zeist en Utrecht Centrum;

Met Maltha insCool zijn wij gevestigd op 4 scholen;

Wij stellen ons graag aan u voor;

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.

Maltha studiecoaching te Bilthoven aan de Soestdijkseweg Zuid 244:

MSc. Laura Koning, Vestigingsmanager Bilthoven

MSc. Tessa van Gastel, Studiebegeleidster / pedagoge

In december 2017 ben ik begonnen bij Maltha studiecoaching. Nadat ik afstudeerde als orthopedagoog aan de Universiteit van Utrecht rolde ik in een baan bij een wetenschappelijk onderzoeksproject. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in het uitvoeren van diagnostiek en het coachen van kinderen en hen voorbereiden op het voortgezet onderwijs. Ik vind het erg leuk dat ik bij Maltha samen met de jongeren aan de slag kan en met hen iets kan gaan opbouwen.

BSc. Eline Blankenburgh , Studiebegeleidster / pedagoge

Ik werk bij Maltha studiecoaching als pedagoge en studiebegeleidster. Ik heb mijn bacheloropleiding Pedagogische Wetenschappen afgerond. Ik vind het leuk om vol enthousiasme en positiviteit met kinderen en jongeren aan de slag te gaan. Het beste in hen naar boven halen geeft mij motivatie en voldoening. In mijn vrije tijd houd ik er van om te volleyballen of een spannend boek te lezen.

Drs. Anke Jellema, Pedagoge

Vanaf 1989 ben ik werkzaam bij Instituut Maltha. Ik geef onder andere remedial teaching en pedagogische ondersteuning. Mijn vrije tijd besteed ik met man, kinderen en de huisdieren; ik lees en winkel graag en hou van lekker eten. Mijn studie Pedagogiek heb ik aan de Universiteit Utrecht gevolgd.

Leonora van Rooijen, Project medewerkster / privédocente

In september 2011 ben ik begonnen bij Maltha studiecoaching als privédocente. Vanaf het schooljaar 2012/2013 werk ik als studiebegeleidster in Bilthoven. Mijn studies in Bedrijfseconomie en Geschiedenis heb ik in 2009 afgerond aan Ohio University. In mijn vrije tijd lees ik veel en ik ga ook graag op reis.

MSc. Iris van Osch, Orthopedagoog

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam als pedagoge. Ik ben afgestudeerd als Orthopedagoog aan de Universiteit van Utrecht. Gedurende mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen en jongeren plezier hebben in leren en ontwikkelen en het geeft me veel energie wanneer ik kan ondersteunen in hun zelfvertrouwen daarbij.

Maltha studiecoaching te Utrecht aan de Van Asch van Wijckskade 24:

MSc. Charlotte Balink, Vestigingsmanager Utrecht

Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij Maltha studiecoaching. In 2018 heb ik mijn master Orthopedagogiek in Utrecht afgerond. Ik geloof dat door begeleiding op maat te bieden, leerlingen zich op hun eigen manier zo goed mogelijk kunnen ontplooien! In mijn vrije tijd tennis ik graag en breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

Maltha studiecoaching te Zeist aan de Utrechtseweg 92:

MSc. Eef Pothast, Vestigingsmanager Zeist

MSc. Isabelle van Hout, Studiebegeleidster / orthopedagoog

Na het behalen van mijn Master Orthopedagogiek in Utrecht ben ik voor een half jaar woonachtig geweest in Gabon (Midden-Afrika). Ik heb ervaring in het begeleiden, coachen en diagnosticeren van kinderen en jongeren met verschillende hulpvragen. Als vaste studiebegeleidster ben ik maandag t/m vrijdag aanwezig bij Maltha studiecoaching in Zeist. In mijn vrije tijd houd ik van tennis, hockey en zingen. Ik breng ook graag tijd door met familie en vrienden.

MSc. Eline van den Bogaard, Studiebegeleidster / psychologe

Na het behalen van mijn master diploma in de klinische kinder- en jeugdpsychologie aan de Universiteit Utrecht heb ik vrijwilligerswerk gedaan in de sloppenwijken van de Filipijnen. Hier heb ik kinderen les gegeven en begeleid met hun huiswerk op de school waar ik werkzaam was. Na mijn terugkomst van deze reis is Maltha studiecoaching de perfecte kans om dit mooie en dankbare werk voort te zetten.

Jelis Stam, Studiebegeleider / privédocent

Sinds 1985 werk ik bij Instituut Maltha, als studiebegeleider en privédocent in het vakgebied van mijn studies natuurkunde en wiskunde. In mijn vrije tijd luister ik naar muziek; wiskunde is ook een grote hobby van me.

MSc. Marlon Pot-de Jong, Studiecoach/psychologe

Na mijn Master studie Sociale Psychologie aan de Universiteit Utrecht heb ik op verschillende plekken gewerkt als coach en trainer. Het helpen van mensen om hun eigen functioneren te verbeteren spreekt mij het meeste aan.  Door mijn ervaring als leiding bij (water)scouting heb ik daarnaast geleerd dat je kinderen op jonge leeftijd meer mee kunt geven dan sommige mensen denken.

Maltha studiecoaching op SV Kampong te Utrecht aan de Laan van Maarschalkerweerd 14:

BAA. Nina den Otter, Vestigingsmanager Kampong

Mijn studie carrière is begonnen met een highschool year in Amerika. In Utrecht heb ik daarna de opleiding SJD gevolgd, gevolgd door een pre-master pedagogische wetenschappen aan de UvA. Momenteel zit ik in de afrondende fase van mijn master forensische orthopedagogiek. Met mijn kennis en ervaring kan ik anderen goed ondersteunen in hun studieproces. Mijn vrije tijd besteed ik graag met vrienden, familie en bovenal mijn hond.

Medewerkers van Maltha insCool studiepraktijken op scholen:

Daarnaast hebben wij ter ondersteuning van de Maltha insCool studiepraktijken nog een tien-tal junior studiecoaches die ook in vaste dienst zijn.

MSc. Nadia Harder, Senior studiecoach Het Nieuwe Lyceum

Met veel plezier werk ik bij Maltha insCool als Senior studiecoach op Het Nieuwe Lyceum. Ik heb de bachelor Algemene Sociale Wetenschappen op de Universiteit Utrecht afgerond, waarna ik mijn interesse in bredere maatschappelijke trends heb uitgediept met de master American Studies op de UvA. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met mijn vrienden, familie en vele planten.

MSc. Elisabeth Lens, Senior studiecoach Het Heerenlanden en De Joost

Sinds augustus 2017 werk ik voor Maltha insCool als Senior studiecoach, daarvoor werkte ik al bij Maltha als bijlesdocente Duits, Engels en Nederlands. Ik heb de bachelor Duitse taal en cultuur en de masteropleiding Comparative Literary Studies aan de Universiteit Utrecht afgerond. In mijn vrije tijd lees ik graag, en klim ik met veel plezier in de Alpen, in de Ardennen of op de klimmuur in Nederland.

MSc. Ina de Goeij, Senior studiecoach Farel College

In maart 2018 ben ik gestart bij Maltha studiecoaching als Senior studiecoach. Na mijn studies Sociale Wetenschappen heb ik de opleiding voor docent maatschappijleer afgerond. In dit jaar is voor mij duidelijk geworden dat mijn passie bij jongeren en onderwijs ligt. Ik haal er plezier uit om samen met de leerlingen ervoor te zorgen dat ze het beste uit zichzelf halen. In mijn vrije tijd speel ik met plezier badminton en speel en luister ik graag muziek.

MSc. Vera Nees, Senior studiecoach Chrystelijk Lyceum Zeist

Sinds augustus 2015 ben ik werkzaam bij Maltha insCool en sinds november 2016 ben ik Senior studiecoach. In juli 2015 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als orthopedagoog. Mijn specialisatie in de master was leerlingenzorg. In mijn vrije tijd lees en schilder ik veel en verder ben ik graag sportief bezig (zwemmen en schaatsen). Daarnaast vind ik het leuk om te koken samen met familie en vrienden.

MSc. Laura Moerdijk, Studiecoach

Sinds november 2016 ben ik werkzaam bij Maltha insCool als pedagoog en studiecoach op het CLZ. Na het behalen van mijn bachelor algemene sociale wetenschappen wilde ik mij gaan focussen op het individu. Daarom heb ik daarna mijn Master orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht behaald. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, reizen of leuke dingen met vrienden en familie doen.

Marthe van der Hilst, Studiecoach

Vanaf december 2012 werk ik met veel plezier als Studiecoach op het CLZ. Ik heb een bachelor Taal- en Cultuurstudies en een master Kunstgeschiedenis afgerond. Tijdens mijn bachelor heb ik een educatieve minor gevolgd waarbij ik stage heb gelopen op een middelbare school. Naast mijn werk houd ik erg van sporten, lekker eten met vrienden en nog veel meer!

Krista Sonneveld, Studiecoach

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam als studiecoach bij Maltha insCool. Afgelopen september heb ik mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen behaald en na de zomer ga ik beginnen aan de master Orthopedagogiek. Momenteel heb ik een tussenjaar waarin ik mij naast het werk bij Maltha richt op vrijwilligerswerk onder diverse doelgroepen. 

MSc. Michaël van Putten, studiecoach

Sinds het voorjaar van 2018 werk ik als studiecoach bij Maltha insCool. Ik ben enkele jaren geleden afgestudeerd in Leiden met een Master Rechtsfilosofie, daarna ben ik met veel plezier de muziek in gegaan. Mijn passie voor onderwijs is echter nooit verdwenen: ik vind het leuk om te zien hoe uit elk individu het maximale gehaald kan worden. In mijn vrije tijd lees ik ook nog graag mooie boeken en speel ik een potje voetbal op zondag. 

Orthopedagogische Praktijk Maltha:

Drs. Maaike Dik, Specialist/Hoofd OPM

Als hoofd van de Orthopedagogische Praktijk Maltha houd ik me bezig met alle onderzoeken richting leer- en gedragsproblemen en ook richt ik me op de studiekeuze onderzoeken. Door het volgen van extra cursussen rondom dyslexie, hoogbegaafdheid en AD(H)D en de praktische ervaring met leerlingen met een diagnose in het autisme spectrum, ben ik breed inzetbaar.

GZ-psycholoog

Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog!!

Algemeen ondersteuningsteam:

Willem Maltha, CEO van De Maltha groep

Vanaf 1980 ben ik werkzaam in de studiebegeleiding en het particulier onderwijs en vanaf 1 april 1982 DGA van de diverse BV's van De Maltha groep. Buiten mijn werkzaamheden, die ik overigens nog steeds met zéér veel genoegen doe, heb ik een brede interesse in oude, robuuste en ronde wijnen en oldtimers, in het bijzonder Jaguar.

Drs. Maaike Dik, Adjunct directeur en specialist/ hoofd OPM, BHV gecertificeerd

Sinds augustus 2007 werk ik als orthopedagoog bij Instituut Maltha. Mijn studie Orthopedagogiek heb ik afgerond aan de Universiteit van Utrecht. Ik ben adjunct directeur van de Maltha groep en daarnaast werkzaam voor de Orthopedagogische Praktijk Maltha. Voor al uw vragen omtrent het inzetten van een onderzoek of een vorm van (specialistische) begeleiding voor uw zoon of dochter, ben ik het eerste aanspreekpunt.

Herma Ober - van Hienen, Manager OnderwijsAdviesBureau Maltha & Maltha insCool

Sinds april 2018 ben ik met veel plezier werkzaam bij Maltha studiecoaching. Ik ben als manager verantwoordelijk voor het Onderwijs Advies Bureau (OAB) Maltha en Maltha insCool. Met mijn jarenlange ervaring in het commerciële onderwijs zoek ik enthousiaste mensen die met een OAB licentie aan de slag willen als trainer in het onderwijs.   

Esther Jacobs, Manager Studie Nanny at Home

Na jaren actief te zijn geweest in de fieldmarketingbranche ben ik er trots op dat ik mezelf vanaf 1 augustus 2017 de Manager Studie Nanny at Home mag noemen.

Studie Nanny at Home verzorgt studiebegeleiding aan huis voor kinderen uit groep 5 t/m examenjaar van het middelbaar onderwijs. Er wordt na schooltijd vanaf 14.00 uur coaching gegeven aan een groepje van maximaal 6 kinderen.

BBA. Tessa Soares Dias, Secretariaat en afdeling planning, BHV gecertificeerd

Sinds augustus 2011 ben ik werkzaam als planner/personal assistent bij Maltha studiecoaching op de vestiging in Bilthoven. Ik heb mijn studie HBO Integrale Veiligheidskunde afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn lieve vriend, vrienden en vriendinnen. Verder ben ik gek op reizen, sporten, lekker eten en koken.

Juliette Gariano Marketing & Communicatie

Sinds oktober 2009 ben ik werkzaam bij De Maltha groep op de afdeling Marketing & Communicatie. In 2007 heb ik mijn studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht afgerond en ben ik daarna werkzaam geweest bij Hotel The Hay Adams in Washington DC. In mijn vrije tijd kook ik erg graag Italiaans!

Claire de Jong, Administratie en Marketing & Communicatie

Sinds december 2008 werk ik bij Maltha studiecoaching. Ik ben begonnen op de afdeling planning, vervolgens ben ik administratie en de marketing gaan doen. Ik werk met veel plezier! In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met mijn vrienden en familie.