Huiswerkbegeleiding in Bilthoven

Over de vestiging Bilthoven

Maltha studiecoaching heeft een vestiging in Bilthoven. Sinds 1984 zijn wij hier gevestigd op de Soestdijkseweg Zuid 244. Hier wordt dagelijkse begeleiding gegeven, maar ook privélessen, zoals studiecoaching, cito training en bijlessen één op één.

Iedere leerling maakt van maandag tot en met vrijdag zijn of haar huiswerk op het instituut in Bilthoven. Dat is vanaf 13.30 tot 18.30 uur, al naar gelang de wijze van begeleiding waarvoor gekozen wordt. Het huiswerk wordt overhoord door één van de studiecoaches, in de regel de persoonlijke studiecoach van de leerling. De voorbereiding van repetities, testen, proefwerken en schriftelijke overhoringen is een belangrijk aspect van de huiswerkbegeleiding. De leerlingen onderschatten nogal eens hoeveel tijd zij nodig hebben voor deze voorbereiding. 

huiswerkbegeleiding bilthoven

Studeren Maltha studiecoaching

Studieruimte huiswerkbegeleiding Bilthoven

Soorten huiswerkbegeleiding op de vestiging in Bilthoven

Op de vestiging in Bilthoven wordt gewerkt met vaste pedagogen en bijlesdocenten. Mocht uw zoon of dochter op de begeleiding komen, heeft hij/zij een vaste studiecoach. Hieronder ziet u de diensten op de vestiging in Bilthoven:
Dagelijkse begeleiding: brugklasbegeleiding, huiswerkbegeleiding, 2e fase begeleiding en examenbegeleiding.
Daarnaast worden er ook andere diensten aangeboden: bijlessenstudiecoaching, hulp- bij leer- en motivatieproblemen, faalangst training, internationaal baccalaureaat, examentraining, staatsexamen begeleiding en cursussen.

Meer informatie over huiswerkbegeleiding

Wilt u graag meer informatie hebben over de huiswerkbegeleiding op de vestiging in Bilthoven? U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt bellen naar 030-2293579 (optie 1).

Adres:
Soestdijkseweg Zuid 244
3721 AJ Bilthoven

Inschrijven Contact

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.