Wie zijn wij? 

Maltha studiecoaching bestaat 40 jaar en is altijd in ontwikkeling. Zo hebben wij de afgelopen jaren diverse productlijnen ontwikkeld. Wij investeren in "hoe leren", vakoverstijgende learning skills en investeren in software. Daarnaast zijn wij contentbouwers. Wij toetsen dit in de praktijk, omdat wij 3 instituten hebben.

Studievaardigheidstrainingen OnderwijsAdviesBureau Maltha (OAB)

OnderwijsAdviesBureau Maltha (kortweg OAB genoemd) met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van studiecoaching en de ontwikkeling van educatieve producten, biedt een allesomvattend aanbod van studievaardigheidstrainingen waarmee u de regie zelf in handen houdt. Het aanbod is in eigen beheer ontwikkeld, door een deskundig ontwikkelteam van (ortho) pedagogen, psychologen en onderwijskundigen.

OnderwijsAdviesBureau Maltha (OAB)

 

OnderwijsAdviesBureau Maltha ontzorgt door een allesomvattend aanbod “studievaardigheidstrainingen” die uw organisatie in eigen beheer kan gebruiken.

 

Bekijk de video Interesse
OnderwijsAdviesBureau Maltha
Hoofdkantoor: Bilthoven
030-2293579
info@oabmaltha.nl
Interesse

De Maltha Zomerschool

Uw leerlingen zonder achterstanden en goed voorbereid het nieuwe schooljaar in? Wij als Maltha studiecoaching zijn al jaren gewend een Zomerschool te draaien en kunnen uw organisatie volledig ontzorgen door de Zomerschool op ons te nemen.

Uw professionele zomerschool partner

 

Wij bieden zomerschool aan voor leerlingen in het basisonderwijs en leerlingen in het middelbaar onderwijs. 

 

Zomerschool PO Zomerschool VO