Opstart korting 2018-2019 Maltha studiecoaching instituten

Speciaal voor onze starters bieden we 75 euro korting op de eerste factuur bij inschrijving voor het komend schooljaar! Inschrijven voor deze speciale actie kan tot 27 augustus 2018. Deze Opstart Korting geldt voor zowel huidige cliënten als nieuwe cliënten.

Schrijf je in voor de brugklasbegeleiding dan ontvang je nu een korting van €195,- op de eerste factuur! 

Wilt u inschrijven voor de HuiswerkClass in Utrecht (centrum), Kampong, Bilthoven of Zeist voor het komend schooljaar, dan bieden wij u een Opstart Korting aan van 55 euro op de eerste factuur. Klik hier voor het inschrijfformulier!

Voorwaarde is wel dat u zich voor 6 maanden inschrijft voor de 3, 4 of 5 daagse intensieve begeleidingsvormen op een van de Instituten in Zeist, Bilthoven en Utrecht (Van Asch van Wijckskade of Kampong). De korting geldt niet voor inschrijving voor alle andere diensten.


Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.

Try Out! Gratis een middag huiswerkbegeleiding in Bilthoven, Zeist, Utrecht of Kampong

Loop jij met de gedachte of huiswerkbegeleiding misschien iets voor jou is? Maar je weet niet precies wat het inhoudt? Loop dan nu een middag gratis mee op Maltha studiecoaching op het instituut in Utrecht, Kampong, Bilthoven of Zeist en proef de unieke sfeer bij ons!

Aanmelden


Breng als bestaande cliënt een nieuwe relatie aan en uw relatie ontvangt 100 euro korting.

Meld nu een nieuwe relatie aan en zorg ervoor dat uw relatie een mooie korting krijgt. Deze korting is alleen geldig voor de instituten en de intensieve begeleidingsvormen.

Meld je nu aan!


Maltha studiecoaching sponsort al jaren diverse sportclubs. Wij werken nauw samen en bedenken leuke acties voor leden. Bent u lid van een sportverening? Bekijk hieronder welke acties er lopen voor u: