Vroege Vogel Korting Maltha studiecoaching instituten

  • €100,- korting op de eerste factuur bij inschrijving voor het komend schooljaar voor onze intensieve dagelijkse begeleidingsvormen op één van onze instituten (Bilthoven, Zeist of Utrecht)

of

  • €75,- korting op de eerste factuur bij inschrijving voor het komend schooljaar voor de HuiswerkClass (Utrecht en Zeist).

Inschrijven voor deze speciale actie kan t/m 1 september 2019. Deze vroege vogel korting geldt voor zowel huidige cliënten als nieuwe cliënten. De korting geldt niet voor inschrijving voor alle andere diensten.

Klik hier voor het inschrijfformulier!


Vroege Vogel Korting Maltha insCool - Aanmelden vóór 20 juli 2019

vroege vogel korting maltha inscool


Breng als bestaande cliënt een nieuwe relatie aan en u ontvangt 100 euro korting én uw relatie ontvangt 100 euro korting.

Meld nu een nieuwe relatie aan en zorg ervoor dat u beiden een mooie korting krijgt. Deze korting is alleen geldig voor de instituten en de intensieve begeleidingsvormen.

Meld je nu aan!


Try Out! Gratis een middag huiswerkbegeleiding in Bilthoven, Zeist of Utrecht

Loop jij met de gedachte of huiswerkbegeleiding misschien iets voor jou is? Maar je weet niet precies wat het inhoudt? Loop dan nu een middag gratis mee op Maltha studiecoaching op het instituut in Utrecht, Bilthoven of Zeist en proef de unieke sfeer bij ons!

Aanmelden