Vroege Vogel korting 2017-2018 Maltha studiecoaching instituten

Vroege Vogel korting
                                                                                                     
Speciaal voor onze vroege vogels bieden we 100 euro korting op de eerste factuur bij inschrijving voor het komend schooljaar! Inschrijven voor deze speciale actie kan tot 20 augustus 2017. Deze Vroege Vogel Korting geldt voor zowel huidige cliënten als nieuwe cliënten.

Meldt u een (voor ons) nieuwe cliënt aan voor één van de dagelijkse, intensieve begeleidingsvormen, dan ontvangt u een extra korting van 100 euro op de eerste factuur!

Voorwaarde is wel dat u zich voor 6 maanden inschrijft voor de 3, 4 of 5 daagse intensieve begeleidingsvormen op een van de Instituten in Zeist, Bilthoven en Utrecht (Van Asch van Wijckskade of Kampong). De korting geldt niet voor inschrijving voor alle andere diensten.

Wilt u inschrijven voor de HuiswerkClass in Utrecht of Zeist voor het komend schooljaar, dan bieden wij u een Vroege Vogel Korting aan van 75 euro op de eerste factuur bij inschrijving voor minimaal 6 maanden. Klik hier voor het inschrijfformulier!


Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.

Maltha SummersCool

Ook dit jaar organiseert Maltha studiecoaching tijdens de zomervakantie weer de Maltha SummersCool.
Maltha SummersCool bestaat uit verschillende zomercursussen/workshops voor leerlingen in het basis- én voortgezet onderwijs. De cursussen zijn bedoeld om verworven kennis op peil te houden, achterstanden aan te pakken of om nieuwe vaardigheden bij te leren. En dat alles op een leuke en leerzame manier.

In het kader van het 35-jarig bestaan van Maltha studiecoaching ontvangt u 35 euro korting op een van onze cursussen/workshops tijdens de zomervakantie, mits u uw zoon/dochter voor 20 augustus 2017 heeft aangemeld.

Het volledige aanbod van de Maltha SummersCool vindt u op www.malthastudiecoaching.nl/cursussen
De SummersCool is de gehele zomervakantie geopend en vindt plaats op onze vestiging in Bilthoven (Soestdijkseweg Zuid 244)


 

Try Out middag huiswerkbegeleiding

Try Out! Gratis een middag huiswerkbegeleiding in Bilthoven, Zeist, Utrecht of Kampong

Loop jij met de gedachte of huiswerkbegeleiding misschien iets voor jou is? Maar je weet niet precies wat het inhoudt? Loop dan nu een middag gratis mee op Maltha studiecoaching op het instituut in Utrecht, Kampong, Bilthoven of Zeist en proef de unieke sfeer bij ons!

Aanmelden


Breng als bestaande cliënt een nieuwe relatie aan en ontvang €100,- korting!

Meld nu een nieuwe relatie aan en profiteer van deze geweldige korting. Deze korting is alleen geldig voor de instituten en de intensieve begeleidingsvormen

Meld je nu aan!


Maltha studiecoaching sponsort al jaren diverse sportclubs. Wij werken nauw samen en bedenken leuke acties voor leden. Bent u lid van een sportverening? Bekijk hieronder welke acties er lopen voor u: