Ondersteuningsprogramma's op maat middelbaar onderwijs

Bent u op zoek naar ondersteuning binnen uw schoolorganisatie? Wij ondersteunen, geheel naar wens van u, de leerkrachten en de leerlingen. Onze professionele (ortho)pedagogen/psychologen kunnen u, op diverse gebieden, op maat ondersteunen.

Ontzorgen op maat

Al ruim 40 jaar bieden wij ondersteuning binnen schoolorganisaties middels onze in eigen beheer ontwikkelde producten. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om efficiënt te leren “hoe te leren”, waardoor het zelfstandig werken vergroot kan worden. Dat is ook de reden dat al onze diensten speciaal zijn ontwikkeld voor de leerlingen binnen het voortgezet onderwijs. Onze (orhto)pedagogen/psychologen staan klaar om uw schoolorganisatie te ontzorgen.

Waarin kunnen wij onder andere ondersteuning bieden?

  • Groepstrainingen verzorgen (studievaardigheidstraining, motivatietraining, plantraining, toetsstresstraining, examenstresstraining, dyslexie studievaardigheidstraining, faalangstreductietraining en oudertraining).
  • Uitvoeren van diagnostiek vanuit onze Orthopedagogische Praktijk Maltha: intelligentie, dyslexie, ADHD, profiel- en beroepskeuze.

Vrijblijvende afspraak

Al ruim 40 jaar bieden wij kwaliteit en zijn de mogelijkheden die wij bieden en in huis hebben groot. Mocht u interesse hebben, maar niet precies weten welke ondersteuning passend is, dan komen wij graag geheel vrijblijvend met u in gesprek.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06-21304643 of via info@oabmaltha.nl

Op alle scholen in heel Nederland
030-2293579 (optie 2) / 06-21304643
info@oabmaltha.nl
Stel hier uw vraag
Waarom kiezen voor Maltha?
  • Al 40 jaar kwaliteit
  • Orthopedagogen en psychologen in dienst
  • Op maat & flexibel
  • Diverse producten ontwikkelt in eigen beheer