Instituten

Maltha studiecoaching instituten

Maltha studiecoaching opende haar deuren in 1982 en was het eerste instituut gevestigd in Nederland. Onze instituten zijn gevestigd in Bilthoven, Zeist en Utrecht. Wij zijn officieel erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en tevens mogen wij ons sinds 2013 educatieve partner van Microsoft noemen.

Bij Maltha studiecoaching is dagelijks een gemotiveerd en gespecialiseerd team actief van (ortho)pedagogen, psychologen, onderwijskundigen en docenten. Zij zijn merendeels 12 maanden in vaste dienst, dit in verband met de zo belangrijke relatie opbouw met uw kind. Onze continuïteit biedt u dé Maltha kwaliteit, al ruim 40 jaar.

Bij Maltha studiecoaching bieden wij begeleiding aan op maat. Wij weten als geen ander hoe uniek elk kind is en kijken daarom naar het individuele kind. Wij hebben verschillende diensten, variërende van de dagelijkse huiswerkbegeleiding tot aan 1 op 1 lessen zoals studiecoaching, bijles en cito training. Ook kunt u bij onze Orthopedagogische Praktijk Maltha terecht voor onderzoeken naar onder andere dyslexie, leerproblemen, faalangst motivatie en schoolkeuze. 

Mocht naar een instituut komen in Bilthoven, Zeist of Utrecht geen optie zijn, dan bieden wij online diensten aan en onze professionele coaches komen ook graag bij u aan huis voor studiecoaching. 

Bekijk hier onze 3 vestigingen

Maltha studiecoaching Bilthoven

U bent van harte welkom om te komen kijken op onze vestiging in Bilthoven. Wij helpen u graag. Wilt uw zoon of dochter de sfeer komen proeven? Dan kunt u uw kind aanmelden voor een gratis proefmiddag. 

Lees meer

Maltha studiecoaching Zeist

Welkom bij Maltha studiecoaching in Zeist. Onze professionele deskundigen staan voor u en uw kind klaar. Mocht uw kind gratis een proefmiddag willen meelopen om de sfeer te proeven, meld uw kind dan aan. 

Lees meer

Maltha studiecoaching Utrecht

In Utrecht is onze vestiging gelegen in hartje centrum. U bent van harte welkomen! Wilt uw kind gratis een proefmiddag meelopen, dan bent u en uw kind van harte welkom. Wij laten u graag alles zien. 

Lees meer

Heeft u een vraag?

Staat er niet bij wat u zoekt voor uw kind of weet u niet precies wat het beste bij uw kind past? Geen probleem, stel hier uw vraag en wij nemen meteen contact met u op voor de mogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Bilthoven | Zeist | Utrecht | aan huis | Online
030-2293579 (optie 2)
info@malthastudiecoaching.nl
Stel hier uw vraag