Maltha studiecoaching te Zeist

 

Wil jij de sfeer proeven bij Maltha studiecoaching Zeist? Loop dan gerust een proefmiddag mee en ervaar hoe het is!

 

 

Aanmelden proefmiddag Wie zijn wij

Welkom bij Maltha studiecoaching Zeist

Heb jij een extra steuntje in de rug nodig? Moeite met het plannen van je huiswerk? Of heb jij begeleiding nodig bij het maak en leerwerk? Bij Maltha studiecoaching in Zeist kunnen leerlingen van groep 3 t/m Master bij ons terecht. Wij bieden onder andere huiswerkbegeleiding aan vanaf 3 middagen, maar hebben ook 1 op 1 privélessen zoals studiecoaching, cito training en bijles.  

Maltha studiecoaching bestaat al sinds 1982 en heeft altijd gekozen voor maximale kwaliteit in al haar vormen en doelstellingen. Onze onderzoeken en testen worden door onze Orthopedagogische Praktijk Maltha op de vestiging in Bilthoven. 

Soorten huiswerkbegeleiding op de vestiging in Bilthoven

Wij werken bij Maltha studiecoaching uitsluitend met vaste (ortho)pedagogen / psychologen / onderwijskundigen en bijlesdocenten. Mocht uw zoon of dochter op de huiswerkbegeleiding komen, dan heeft hij/zij een vaste studiecoach. 

Bekijk hier onze vormen van de dagelijkse huiswerkbegeleiding

Vanaf 13.30 tot 18.30 is onze dagelijkse huiswerkbegeleiding geopend. Het maak- en leerwerk wordt hier gedaan, tevens als het overhoren en onder andere aanleren van studievaardigheden. De voorbereiding van proefwerken, repetities en schriftelijke overhoringen is een belangrijk aspect van de huiswerkbegeleiding.  

Uiteraard hebben wij nog meer diensten, u vindt ze allemaal hier

Alle diensten basisonderwijs Alle diensten middelbaar onderwijs

Meer informatie over huiswerkbegeleiding Zeist

Maltha studiecoaching Zeist ligt op een zeer centrale plek, vlakbij de basisscholen, middelbare scholen en het centrum van Zeist. Er is voldoende parkeergelegenheid bij onze vestiging en dicht bij de bushalte. 

Wil jij de sfeer komen proeven bij Maltha studiecoaching Zeist? Loop dan gerust een proefmiddag mee en ervaar hoe het is.

 Aanmelden proefmiddag

Waarom kiezen voor Maltha?
  • Al 40 jaar kwaliteit
  • Orthopedagogen en psychologen in dienst
  • Op maat & flexibel
  • Direct starten, indien gewenst
Ik wil meer informatie