Dagelijkse huiswerkbegeleiding

Al 40 jaar begeleiden wij leerlingen uit het middelbaar onderwijs op maat met onze dagelijkse huiswerkbegeleiding. Onze huiswerkbegeleiding bieden wij aan vanaf de brugklas t/m het eindexamenjaar. Onze dagelijkse begeleiding kunt u al afnemen vanaf 1 middag in de week. 

Wie geven de dagelijkse huiswerkbegeleiding

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een goede match te hebben tussen leerling en studiecoach. Daarom kijken wij goed welke studiecoach past bij de leerling. Al onze diensten worden gegeven door onze deskundige (ortho)pedagogen / psychologen en onderwijskundigen.

Alle dagelijkse begeleidingsvormen

Brugklasbegeleiding

De overstap van groep 8 naar de brugklas is beste een grote stap met veel veranderingen. Maak meteen een goede start in de brugklas en meld je aan voor brugklasbegeleiding

Lees meer

Huiswerkbegeleiding klas 2 en 3

Soms heb je even behoefte aan een goede zet in de juiste studierichting. Tijdens de individuele huiswerkbegeleiding krijg je die op een hele persoonlijke manier, op maat.

Lees meer

2e fase huiswerkbegeleiding

De 2e fase is een grote sprong naar het zelfstandig leren en de 2e fasebegeleiding helpt de leerling bij het aanleren van deze mate van zelfstandigheid. Het leren studeren staat centraal.

Lees meer

Examenbegeleiding

Slagen met een zo hoog mogelijke cijferlijst, andere aanpak van je studie, zelfstandige studiehouding en hoe ga je om met tegenvallende resultaten:al deze vraagstukken komen in de examenbegeleiding ter sprake.

Lees meer

Huiswerkklas

De huiswerkklas is gericht op een eenvoudige wijze van studiebegeleiding voor leerlingen die met deze vorm van begeleiden uit de voeten kunnen. We bieden een rustige plek om te leren en het huiswerk wordt afgetekend.

Lees meer

Op zoek naar een andere dienst?

Staat er niet bij wat u zoekt voor uw kind of weet u niet precies wat het beste bij uw kind past? Geen probleem, stel hier uw vraag en wij nemen meteen contact met u op voor de mogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Bilthoven | Zeist | Utrecht | Online | Aan huis
030-2293579 (optie 1)
info@malthastudiecoaching.nl
Stel hier uw vraag