Studiebegeleiding middelbaar onderwijs

Al 40 jaar bieden wij begeleiding aan op maat van groep 3 t/m Master. Voor onze middelbare school leerlingen bieden wij verschillende diensten aan op de vestigingen van de instituten, de insCool vestiging, aan huis en online. 

Elk kind kunnen wij helpen bij zijn of haar schoolwerk. Heeft uw kind moeite met plannen, mist uw kind structuur met het schoolwerk of moeite met het leren voor een toets? Maltha studiecoaching helpt!

 

Overzicht alle diensten voor middelbare school leerlingen

Dagelijkse huiswerkbegeleiding

Onze dagelijkse huiswergbegeleiding bieden wij aan vanaf de brugklas t/m het eindexamenjaar. Onze dagelijkse begeleiding kunt u al afnemen vanaf 1 middag in de week.

Lees meer

Studiebegeleiding aan huis

Op zoek naar professionele studiebegeleiding voor uw zoon of dochter, maar is het om wat voor reden dan ook beter als het thuis plaatsvindt? Geen probleem, onze pedagogen/studiecoaches komen bij u thuis.

Lees meer

Examentraining

Heb jij een extra steuntje in de rug nodig tijdens je eindexamen? Maltha studiecoaching staat voor je klaar 7 dagen in de week! 

Lees meer

Bijlessen

Een bijles op VMBO, HAVO of VWO niveau? Dan ben je bij Maltha studiecoaching aan het goede adres. Een vakgerichte bijles die aansluit op individuele behoefte: daar staan wij voor! 

Lees meer

Studiecoaching

Wil je weten hoe je efficiënter kan leren plannen en slimmer kan leren? En welke studievaardigheden moet je eigenlijk hebben voor een succesvolle schoolcarrière? Onze studiecoaching helpt jou hierbij.

Lees meer

Begeleiding bij leer- en gedragsproblemen

Heeft uw kind een achterstand op school of blijft het moeite houden mee te komen op school? U denkt er misschien niet aan, maar wellicht heeft uw kind een leerprobleem.

Lees meer

Faalangsttraining

De faalangsttraining op Maltha studiecoaching geeft handvatten om te leren hoe jij met faalangst kunt omgaan, zodat je minder last hebt van zenuwen en negatieve gedachten.

Lees meer

Cursussen Zomerschool

Onze cursussen zorgen ervoor ervoor dat uw kind bijgespijkerd wordt. Wij hebben verschillende cursussen & trainingen die wij aanbieden, individueel of in kleine groepjes. 

Lees meer

Op zoek naar een andere dienst?

Staat er niet bij wat u zoekt voor uw kind of weet u niet precies wat het beste bij uw kind past? Geen probleem, stel hier uw vraag en wij nemen meteen contact met u op voor de mogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Bilthoven | Zeist | Utrecht | Aan huis | Online
030-2293579 (optie 1)
info@malthastudiecoaching.nl
Stel hier uw vraag