Studiebegeleiding basisonderwijs

Huiswerkbegeleiding

Al vanaf 1 middag per week! Je eigen vertrouwde plek om onder begeleiding het huiswerk te maken, vragen te stellen en studievaardigheden aan te leren

Huiswerkbegeleiding

Begeleiding bij leer- en gedragsproblemen

Niet ieder kind heeft het even gemakkelijk op de basisschool. Er kunnen problemen zijn bij het goed concentreren of er zijn structurele leer- en concentratieproblemen als gevolg van bijvoorbeeld ADHD of dyslexie. Om te voorkomen dat er een achterstand ontstaat op school bieden wij begeleiding bij leer- en gedragsproblemen of een vermoeden hiervan.

Begeleiding bij leer- en gedragsproblemen

Bijles

Een extra steuntje in de rug met onze bijlessen. 

Bijles

Cito training

Is uw kind zenuwachtig bij het maken van toetsen? Of weet uw kind niet goed hoe hij/zij de vragen op de Cito-toets het beste kan aanpakken? Of wilt u dat uw kind met meer zelfvertrouwen de Cito-toets gaat maken? Dan past Cito coaching bij uw kind.

Cito coaching

Remedial teaching

Het kan voorkomen dat uw kind bepaalde stof heeft gemist of deze nog niet helemaal goed heeft begrepen. In dat geval is een steuntje in de rug vaak net datgene wat een kind nodig heeft. Onze Remedial Teaching wordt 1 op 1 gegeven, door een vaste coach en is mogelijk voor kinderen vanaf groep 3.

Remedial Teaching

Faalangsttraining

Samen met een coach zetten we negatieve gedachten om in positieve.

Faalangsttraining

"Ik vond de cursus hartstikke leuk en gezellig"

"Terwijl ik de schoolvakanties moest doorwerken volgde mijn kind de cursus "met Frans op vakantie". Ze kwam nu al met leuke zinnetjes thuis om een stokbrood te bestellen bij de bakker als we op vakantie gaan. Ze was dol enthousiast en had niet door dat ze aan het leren was".

Cursussen