Studiebegeleiding basisonderwijs

Maltha studiecoaching biedt verschillende diensten aan voor leerlingen vanaf groep 3 t/m 8 in het basisonderwijs. Al onze diensten bieden wij aan op de instituten in Bilthoven | Zeist | Utrecht of aan huis of Online. 

Wij weten als geen ander dat ieder kind uniek is en daarom bieden wij al onze diensten aan op maat. Er wordt gekeken naar de hulpvraag van u als ouder, waar uw kind moeite mee heeft en welke aanpak het beste bij uw kind past. 

Overzicht van onze diensten voor leerlingen in het basisonderwijs

Huiswerkbegeleiding

Voor groep 6, 7 en 8 bieden wij huiswerkbegeleiding aan op de instituten, aan huis en online. Onze huiswerkbegeleiding is vertrouwd, op maat en persoonlijk. 

Lees meer

Begeleiding bij leer- en gedragsproblemen

Heeft uw kind bijvoorbeeld moeite met concentreren of structurele leer- en concentratieproblemen als gevolg van wellicht dyslexie of ADHD? 

Lees meer

Bijles

Heeft uw kind een extra steuntje in de rug nodig met bijvoorbeeld rekenen of taal, dan is bijles wellicht een uitkomst. Onze bijlessen zijn allemaal 1 op 1, persoonlijk en op maat. 

Lees meer

Cito training

Is uw kind zenuwachtig bij het maken van toetsen? Of weet uw kind niet goed hoe hij/zij de vragen op de Cito-toets het beste kan aanpakken? Dan past Cito coaching bij uw kind.

Lees meer

Remedial teaching

Het kan voorkomen dat uw kind bepaalde stof heeft gemist of deze nog niet helemaal goed heeft begrepen. In dat geval is een steuntje in de rug vaak net datgene wat een kind nodig heeft. 

Lees meer

Faalangst training

Faalangst of stress komt veel voor en in allerlei gradaties. Samen met een coach zetten we negatieve gedachten om in positieve. Deze training wordt 1 op 1 gegeven. 

Lees meer

Cursussen Zomerschool

Onze cursussen zorgen ervoor dat uw kind spelenderwijs wordt bijgespijkerd. Informeer naar de vele leuke cursussen die uw kind individueel of samen met vrienden kan doen. 

Lees meer

Op zoek naar een andere dienst?

Staat er niet bij wat u zoekt voor uw kind of weet u niet precies wat het beste bij uw kind past? Geen probleem, stel hier uw vraag en wij nemen meteen contact met u op voor de mogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Bilthoven | Zeist | Utrecht | aan huis | Online
030-2293579 (optie 2)
info@malthastudiecoaching.nl
Stel hier uw vraag