Studiebegeleiding aan huis

 

Op zoek naar professionele studiebegeleiding voor uw zoon of dochter, maar is het om wat voor reden dan ook beter als het thuis plaatsvindt? Geen probleem, onze top pedagogen/ studiecoaches komen ook bij u thuis.

 

Bekijk de video Inschrijven

In de vertrouwde omgeving individueel werken aan de toekomst van uw zoon of dochter. Er wordt een plan op maat gemaakt met daarbij de leerling als uitgangspunt.

Na de intake en het kennismaken volgt er een advies en wordt er samen met u en uw zoon of dochter een begeleidingstraject afgesproken. Van het aanleren van studievaardigheden, het leren plannen en het overhoren en controleren van het schoolwerk tot het oefenen van de lesstof, het wordt geregeld. En dat allemaal in de veilige en vertrouwde omgeving van thuis.

Leren studeren voor nu én later

‘Leren studeren’ staat centraal. Het is belangrijk dat uw zoon of dochter op een juiste en efficiënte manier zijn studiecarrière kan invullen. Uw zoon of dochter zal hierdoor sneller en met beter resultaat zijn of haar schoolcarrière doorlopen.

Hoe ziet een middag er concreet uit?

Uw zoon of dochter gaat tijdens deze middag zelf aan de slag met het huiswerk voor de volgende dag en het leerwerk voor de toetsen van de komende week. Daarbij wordt uw zoon of dochter ‘on the job’ gecoacht door de studiecoach. De studiecoach besteedt aandacht aan verschillende studiemethodieken en studievaardigheden, zoals:

  • Planning (korte en lange termijn)
  • Mindmappen, samenvatten
  • Het maken van zijn eigen proefrepetitie
  • Onze studiecoach levert maatwerk en houdt rekening met de behoefte van uw zoon of dochter. De studiecoach levert extra oefenmateriaal en/of filmpjes ter ondersteuning van de stof

Naast deze studiebegeleiding krijgen u én uw zoon of dochter toegang tot onze online studievaardigheidstraining en uw zoon of dochter kan hier ook mee aan de slag. Tevens dient deze training als basis voor de begeleiding als studiecoach.

Wilt u graag meer lezen over deze dienst, neem eens een kijkje op studienannyathome.nl

Contactformulier

Studiebegeleiding aan huis
  • €75,- per uur
  • Minimale afname: al vanaf 2 uur per dag
Aan huis
030-2293579
info@malthastudiecoaching.nl
Inschrijven
Of bent u op zoek naar een andere dienst
Waarom kiezen voor Maltha?
  • Al 40 jaar kwaliteit
  • Orthopedagogen en psychologen in dienst
  • Op maat & flexibel
  • Direct starten, indien gewenst
Ik wil meer informatie
Naam
Telefoon
E-mail *
Opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden? *


* = verplicht