Vakantie cursussen

Vakantie cursussen!

 

Op onze cursussen helpen wij alle leerlingen vanaf groep 3 t/m Master. Dit doen wij middels diverse cursussen, trainingen, onderzoeken of gecombineerde diensten. Wij zijn er voor iedereen en voor iedere vraag.

 

Inschrijven Wie zijn wij

De afgelopen jaren zijn voor alle leerlingen “anders” geweest en iedereen heeft het met of zonder hulp van buitenaf moeten redden met zijn/haar schoolwerk. De een heeft moeite gehad mee te komen online en bij de ander zijn wellicht achterstanden ontwikkeld.

Wat de hulpvraag ook is, de vakantie cursussen van Maltha studiecoaching biedt maatwerk. Wij zijn er om jou te helpen je achterstanden bij te werken en je studievaardigheden te verbeteren. En welk type vakantie cursus bij jou past? Dat bespreken wij uiteraard eerst met leerling en ouder(s).

Wat doet Maltha studiecoaching voor uw kind?

  • Tijdens de vakantie cursussen zorgen we ervoor dat uw kind is bijgespijkerd.
  • Alle leerlingen worden begeleid door onze professionele (ortho)pedagogen/psychologen/onderwijskundigen en vakinhoudelijke bijlesdocenten
  • Liever online? Ook dat bieden wij

Welke vakantie cursussen bieden wij?

Wij helpen alle leerlingen vanaf groep 3 t/m Master. Dit doen wij middels diverse cursussen, trainingen, onderzoeken, gecombineerde diensten of met Zomerschool op maat. Wij zijn er voor iedereen en voor iedere vraag.

Diverse cursussen voor middelbare school leerlingen zoals o.a.

Trainingen o.a.

  • Studievaardigheidstraining
  • Plantraining
  • Motivatietraining

Onderzoeken o.a.

Overzicht van al onze cursussen voor leerlingen op de middelbare school

Spaans voor de vakantie

In deze cursus maken we een begin met het leren van de Spaanse taal. Ideaal als jij volgend jaar gaat studeren en je krijgt al meteen Spaans. 

Lees meer

Orde op zaken, mindmappen

In deze cusus laten we de leerlingen kennis maken met de methode mindmappen. Een handige manier om aantekeningen te maken of te leren is door de techniek mindmappen toe te passen.

Lees meer

Time management

Als je op de middelbare school zit is het van belang dat je goed leert plannen. Je moet bijvoorbeeld het maken van je huiswerk plannen, maar ook de voorbereiding van je repetities of repetitieweek.

Lees meer

Bijspijkeren alle vakken

Soms vind je een vak lastig en heb je extra uitleg en oefening nodig. Bij ons kan je je laten bijspijkeren door onze vakdocenten. Voorkom achterstanden en werk deze bij!

Lees meer

Onze onderzoeken

Heeft u tijdens het thuiswerken nu gemerkt dat uw kind wellicht een leerprobleem heeft of dyslexie. Of was er al een vermoeden, maar nog niet van gekomen om een onderzoek te laten doen? Dan kan onze Orthopedagogische Praktijk Maltha het onderzoek verrichten. 

Lees meer

Op zoek naar een andere dienst?

Staat er niet bij wat u zoekt voor uw kind of weet u niet precies wat het beste bij uw kind past? Geen probleem, stel hier uw vraag en wij nemen meteen contact met u op voor de mogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Bilthoven | Zeist | Utrecht
030-2293579 (optie 2)
info@malthastudiecoaching.nl
Stel hier uw vraag
Of bent u op zoek naar een andere dienst