Cursussen Zomerschool

Cursussen zomervakantie!

 

Op onze Zomerschool helpen wij alle leerlingen vanaf groep 3 t/m Master. Dit doen wij middels diverse cursussen, trainingen, onderzoeken, gecombineerde diensten of met Zomerschool op maat. Wij zijn er voor iedereen en voor iedere vraag. Wij zorgen ervoor dat je met vertrouwen het nieuwe schooljaar in gaat!

 

Inschrijven Wie zijn wij

Het afgelopen jaar is voor alle leerlingen “anders” geweest en iedereen heeft het met of zonder hulp van buitenaf moeten redden met zijn/haar schoolwerk. De een heeft moeite gehad mee te komen online en bij de ander zijn wellicht achterstanden ontwikkeld. Een goede start maken in het nieuwe schooljaar is voor iedereen essentieel.  

Wat de hulpvraag ook is, de Zomerschool van Maltha studiecoaching biedt maatwerk. Vanaf nu t/m het einde van de zomervakantie zijn wij er om jou te helpen je achterstanden bij te werken, je studievaardigheden te verbeteren en een goede start te laten maken in het nieuwe schooljaar. En welk type Zomerschool bij jou past? Dat bespreken wij uiteraard eerst met leerling en ouder(s).

Wat doet Maltha studiecoaching Zomerschool voor uw kind?

  • Onze Zomerschool zorgt ervoor dat uw kind volledig bijgespijkerd is en zonder achterstanden kan beginnen aan een nieuw schooljaar.
  • Alle leerlingen worden begeleid door onze professionele (ortho)pedagogen/psychologen/onderwijskundigen en vakinhoudelijke bijlesdocenten
  • Liever online? Ook dat bieden wij

Welke diensten biedt onze Zomerschool?

Op onze Zomerschool helpen wij alle leerlingen vanaf groep 3 t/m Master. Dit doen wij middels diverse cursussen, trainingen, onderzoeken, gecombineerde diensten of met Zomerschool op maat. Wij zijn er voor iedereen en voor iedere vraag. Wij zorgen ervoor dat ieder kind met vertrouwen het nieuwe schooljaar in gaat!

Diverse cursussen voor middelbare school leerlingen zoals o.a.

Trainingen o.a.

  • Studievaardigheidstraining
  • Plantraining
  • Motivatietraining

Onderzoeken o.a.

Overzicht van al onze cursussen voor leerlingen op de middelbare school

Spaans voor de vakantie

In deze cursus maken we een begin met het leren van de Spaanse taal. Ideaal als jij volgend jaar gaat studeren en je krijgt al meteen Spaans. 

Lees meer

Orde op zaken, mindmappen

Een handige manier om aantekeningen te maken of te leren is de techniek mindmappen. In deze cusus laten we de leerlingen kennis maken met de methode mindmappen.

Lees meer

Time management

Als je op de middelbare school zit is het van belang dat je goed leert plannen. Je moet bijvoorbeeld het maken van je huiswerk plannen, maar ook de voorbereiding van je repetities of repetitieweek.

Lees meer

Bijspijkeren alle vakken

Soms vind je een vak lastig en heb je extra uitleg en oefening nodig. Bij ons kan je je laten bijspijkeren door onze vakdocenten. Voorkom achterstanden en werk deze bij!

Lees meer

Onze onderzoeken

Heeft u tijdens het thuiswerken nu gemerkt dat uw kind wellicht een leerprobleem heeft of dyslexie. Of was er al een vermoeden, maar nog niet van gekomen om een onderzoek te laten doen? Dan kan onze Orthopedagogische Praktijk Maltha deze zomervakantie het onderzoek verrichten. 

Lees meer

Op zoek naar een andere dienst?

Staat er niet bij wat u zoekt voor uw kind of weet u niet precies wat het beste bij uw kind past? Geen probleem, stel hier uw vraag en wij nemen meteen contact met u op voor de mogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Bilthoven | Zeist | Utrecht
030-2293579 (optie 2)
info@malthastudiecoaching.nl
Stel hier uw vraag
Of bent u op zoek naar een andere dienst