Studievaardigheidstrainingen

OnderwijsAdviesBureau Maltha (OAB)

 

OnderwijsAdviesBureau Maltha ontzorgt door een allesomvattend aanbod “studievaardigheidstrainingen” die uw organisatie in eigen beheer kan gebruiken.

 

Bekijk de video Interesse

Wie zijn wij? 

OnderwijsAdviesBureau Maltha (kortweg OAB genoemd) met ruim 38 jaar ervaring op het gebied van studiecoaching en de ontwikkeling van educatieve producten, biedt een allesomvattend aanbod van studievaardigheidstrainingen waarmee u de regie zelf in handen houdt. Het aanbod is in eigen beheer ontwikkeld, door een deskundig ontwikkelteam van (ortho) pedagogen, psychologen en onderwijskundigen.

Het is voor leerlingen vaak lastig om efficiënt te leren “hoe te leren”, waardoor zelfstandig werken een uitdaging kan zijn. Hoe leer je effectief en blijf je effectief leren gedurende de gehele middelbare schooltijd? De komende jaren wordt er steeds meer verwacht van de zelfstandigheid van leerlingen op alle niveaus. Onze doelstelling is om een sterke bijdrage te leveren aan het verbeteren van de verzelfstandiging van alle leerlingen op alle niveaus.

Hiervoor hebben wij als OAB Maltha een licentie waarbij uw organisatie in eigen beheer gebruik kan maken van 8 hoofdtrainingen voor alle jaarlagen en niveaus om deze als cursussen te vermarkten.

U ontvangt een volledig verzorgde opleiding tot studievaardigheidstrainer. Deze opleiding kan fysiek als wel digitaal plaats vinden.


Ik heb interesse 

 

Praktische informatie:

Waarom kiezen voor OnderwijsAdviesBureau Maltha?
  • Al 38 jaar kwaliteit
  • Op maat & flexibel
  • Allesomvattende studievaardigheidstrainingen