Webshop trainingen

Welkom bij Maltha studiecoaching! Al 40 jaar begeleiden wij leerlingen vanaf groep 3 t/m Master. Wij doen dit vanuit onze instituten in Bilthoven | Zeist | Utrecht | aan huis, maar ook ONLINE

Wij bieden verschillende diensten en trainingen aan voor leerlingen van groep 3 t/m Master.

Wij weten als geen ander dat elk kind uniek is en elke hulpvraag anders is. Daarom zijn al onze diensten op maat, wij denken met u en uw kind mee en kunnen met alles helpen. Laat het ons gerust weten.

Online trainingen

We bieden diverse online trainingen waaronder

  • Sociale en communicatieve vaardigheidstrainingen | Met deze leuke E-trainingen leer en verbeter je alle belangrijke sociale- en communicatieve vaardigheden, waarmee je het schooljaar op een fijne manier kan doorlopen. Want er is meer in het leven dan goede rapportcijfers!
  • Oudertrainingen | Speciaal voor ouders hebben wij 2 oudertrainingen ontwikkelt, namelijk de oudertraining voor de onderbouw en de oudertraining voor de bovenbouw. Beide trainingen geven u als ouder een kijkje in de schoolwereld van uw kind. U leert hoe uw kind optimaal kan leren waardoor u zijn/haar studiesituatie beter begrijpt.

Basisonderwijs online training

Lees meer over onze 24/7 online voorbereidende brugklastraining voor groep 7 en 8.

Bekijk de training

Middelbaar onderwijs online trainingen

We bieden sociale en communicatieve vaardigheidstrainingen voor alle middelbare school leerlingen.

Bekijk de trainingen

Oudertrainingen online

We bieden twee soorten trainingen aan voor ouders, een oudertraining voor de onderbouw én een oudertraining voor de bovenbouw.

Bekijk de trainingen

Online begeleiding

In ons eigen leerlingvolg- en communicatiesysteem www.inscool.nl hebben we videobellen geïntegreerd. Alles om een online bijles of begeleiding goed te laten verlopen in één website. De leerling krijgt eigen inloggegevens en kan direct videobellen met zijn eigen bijlesdocent of studiecoach, inclusief de mogelijkheid om bestanden te delen en via een whiteboard snel informatie of uitleg uit te wisselen. Alles via 1 systeem en erg toegankelijk en veilig!

Al 40 jaar helpen wij leerlingen uit heel Nederland en ver daar buiten. Wij geven al jaren online privélessen in o.a. Canada, Australië, Duitsland, China, België en Peru en zijn dus welbekend met online begeleiding. Al onze diensten worden uitsluitend gegeven door onze professionele (ortho)pedagogen en psychologen.

Online huiswerkcoaching

Heb jij moeite om zelfstandig thuis aan de slag te gaan met je huiswerk? Loop jij vaak tegen schoolwerk aan? Online huiswerkcoaching kan je net dat extra steuntje in de rug geven.

Lees meer

Online bijles

Heb jij moeite met een vak en wil je achterstanden voorkomen of hiaten wegwerken? Met de online bijles van Maltha studiecoaching helpen wij met het vak waar jij moeite mee hebt.

Lees meer

Bilthoven | Zeist | Utrecht | aan huis | Online
030-2293579 (optie 2)
info@malthastudiecoaching.nl
Stel hier uw vraag