Maltha studiecoaching te Bilthoven

 

Wil jij de sfeer proeven bij Maltha studiecoaching Bilthoven? Loop dan gerust een proefmiddag mee en ervaar hoe het is!

 

Aanmelden proefmiddag Wie zijn wij

Welkom bij Maltha studiecoaching Bilthoven

Extra steuntje in de rug nodig? Hulp bij het plannen van je huiswerk? Of is je huiswerk maken en leren onder begeleiding van een professionele studiecoach iets voor jou? Bij Maltha studiecoaching in Bilthoven bieden wij sinds 1982 hulp voor leerlingen uit groep 3 t/m Master. Je kunt bij Maltha studiecoaching terecht voor onder andere dagelijkse huiswerkbegeleiding, maar ook voor 1 op 1 privélessen, zoals studiecoachingcito training en bijles.

Tevens is ons hoofdkantoor hier gevestigd en onze Orthopedagogische Praktijk Maltha waar onze onderzoeken en testen worden afgenomen. 

Soorten huiswerkbegeleiding op de vestiging in Bilthoven

Op de vestiging in Bilthoven wordt gewerkt met vaste (ortho)pedagogen / onderwijskundigen / psychologen en bijlesdocenten. Mocht uw zoon of dochter op de huiswerkbegeleiding komen, heeft hij/zij een vaste studiecoach. 

Bekijk hier onze vormen van de dagelijkse huiswerkbegeleiding. 

Onze huiswerkbegeleiding is door de weeks geopend vanaf 13.30 tot 18.30 uur, al naar gelang de wijze van begeleiding waarvoor gekozen wordt. Het huiswerk wordt overhoord door één van de studiecoaches, in de regel de persoonlijke studiecoach van de leerling. De voorbereiding van repetities, testen, proefwerken en schriftelijke overhoringen is een belangrijk aspect van de huiswerkbegeleiding.  

Uiteraard hebben wij nog meer diensten

Alle diensten basisonderwijs Alle diensten middelbaar onderwijs

Meer informatie over huiswerkbegeleiding

Maltha studiecoaching Bilthoven ligt op een zeer centrale plek in Bilthoven, vlakbij de basisscholen en middelbare scholen. Onze vestiging is op 2 minuten loopafstand van de trein en bus.

Wil jij de sfeer proeven bij Maltha studiecoaching Bilthoven? Loop dan gerust een proefmiddag mee en ervaar hoe het is.

Aanmelden proefmiddag

Waarom kiezen voor Maltha?
  • Al 40 jaar kwaliteit
  • Orthopedagogen en psychologen in dienst
  • Op maat & flexibel
  • Direct starten, indien gewenst
Ik wil meer informatie