Online onderwijs trainingen / webshop

Basisonderwijs online training

Lees meer over onze 24/7 online voorbereidende brugklastraining voor groep 7 en 8.

Bekijk training

Middelbaar onderwijs online trainingen

We bieden 3 soorten trainingen waaronder studievaardigheidstrainingen voor alle middelbare school leerlingen.

Bekijk trainingen

Oudertrainingen online

We bieden twee soorten trainingen aan voor ouders, een oudertraining voor de onderbouw én een oudertraining voor de bovenbouw.

Bekijk trainingen

Online trainingen

Maltha studiecoaching bestaat 38 jaar en biedt online trainingen aan voor leerlingen uit het basisonderwijs, middelbaar onderwijs en aan ouders. We bieden diverse trainingen waaronder:

  • Studievaardigheidstrainingen; deze leerzame E-trainingen besteden aandacht aan alle studie- en planvaardigheden die je nodig hebt, om efficiënt door het schoolwerk heen te gaan. Sneller studeren met betere resultaten, maakt je schooljaar tot een succes!
  • Plantrainingen; in deze E-trainingen gaat alle aandacht naar het beter leren plannen op de korte en lange termijn. Zo ben je altijd op tijd voorbereid en kun je zonder stress tot optimaal resultaat komen!
  • Sociale en communicatieve vaardigheidstrainingen; met deze leuke E-trainingen leer en verbeter je alle belangrijke sociale- en communicatieve vaardigheden, waarmee je het schooljaar op een fijne manier kan doorlopen. Want er is meer in het leven dan goede rapportcijfers!
  • Oudertrainingen; deze E-trainingen geven u als ouder een kijkje in de schoolwereld van uw kind. U leert hoe uw kind optimaal kan leren waardoor u zijn/haar studiesituatie beter begrijpt.

Stappenplan

  1. Kies je doelgroep
  2. Kies de soort training
  3. Kies je klassen niveau (indien van toepassing)
  4. Lees de info van de training
  5. Kies 2 maanden
  6. Plaats je bestelling en ontvang je inlogcode

Bestel hieronder de trainingen

Basisonderwijs training Middelbaar onderwijs training Oudertraining