Huiswerkbegeleiding in Zeist

Maltha studiecoaching bestaat sinds 1982 en heeft ondertussen 10 vestigingen over heel Nederland. Sinds de oprichting heeft Maltha studiecoaching altijd gekozen voor maximale kwaliteit in al haar vormen en doelstellingen. Wij bieden veel diensten aan, zoals Maltha insCool, studiebegeleiding, bijlessen en de Orthopedagogische Praktijk waar testen en onderzoeken worden uitgevoerd. Wij hebben vier instituten, waaronder het instituut in Zeist.

 

Inschrijven Contact

 

Studiebegeleiding in Zeist

Maltha studiecoaching heeft een vestiging in Zeist. Sinds 1982 zijn wij hier gevestigd op de Utrechtseweg 92. Hier wordt dagelijkse begeleiding gegeven, maar ook privélessen, zoals studiecoaching, cito training en bijlessen één op één.

Iedere leerling maakt van maandag tot en met vrijdag zijn of haar huiswerk op het instituut in Zeist. Dat is vanaf 13.30 tot 18.30 uur, al naar gelang de wijze van begeleiding waarvoor gekozen wordt. Het huiswerk wordt overhoord door één van de studiecoaches, in de regel de persoonlijke studiecoach van de leerling. De voorbereiding van repetities, testen, proefwerken en schriftelijke overhoringen is een belangrijk aspect van de huiswerkbegeleiding. De leerlingen onderschatten nogal eens hoeveel tijd zij nodig hebben voor deze voorbereiding. 

 

Huiswerkbegeleiding Zeist

Foto: Loungeruimte + kantoor Vestigingsmanager

 

Huiswerkbegeleiding Zeist

Foto: Eén van de studieruimtes

 

Soorten huiswerkbegeleiding op de vestiging in Zeist

Op de vestiging in Zeist wordt gewerkt met vaste pedagogen en bijlesdocenten. Mocht uw zoon of dochter op de begeleiding komen, heeft hij/zij een vaste studiecoach. Hieronder ziet u de diensten op de vestiging in Zeist:

Dagelijkse begeleiding:

Daarnaast worden er ook andere diensten aangeboden:

 

Studiecoaching Zeist

Foto: Computerruimte + kantoor studiecoach

 

Studiecoaching Zeist

Foto: Binnenkomst hal + loungeruimte

 

Meer informatie over huiswerkbegeleiding

Wilt u graag meer informatie hebben over de huiswerkbegeleiding op de vestiging in Zeist? U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt bellen naar 030-6913017.

Adres:
Utrechtseweg 92
3702 AD Zeist

 

Inschrijven Contact

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.