Over de Maltha huiswerkbegeleiding vestiging in Utrecht

Maltha studiecoaching is de oudste in haar branche, sinds 1982. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot 10 vestigingen, waaronder een vestiging in het centrum van Utrecht. Wij zijn de specialist in leerproblemen en studievaardigheden. Sinds 1986 zijn wij hier gevestigd op de Van Asch van Wijckskade 24. Hier wordt dagelijkse huiswerkbegeleiding gegeven, maar ook privélessen, zoals studiecoaching, cito training en bijlessen één op één.

 

Inschrijven voor huiswerkbegeleiding in Utrecht Contact over huiswerkbegeleiding

Waarom kiezen voor huiswerkbegeleiding in Utrecht

Het Maltha studiecoaching huiswerkinstituut in Utrecht is als enige instituut in Nederland officieel erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hierdoor bent u er zeker van dat uw kind een professionele en kwalitatief hoogwaardige huiswerkbegeleiding ontvangt in Utrecht. Maltha studiecoaching is al ruim 34 jaar actief in huiswerkbegeleiding en zet de standaard in de markt.

Huiswerk begeleiding Utrecht via Maltha Studiecoaching en Huiswerkbegeleiding in Utrecht

huiswerkbegeleiding centrum Utrecht

studiebegeleiding utrecht

Wat houdt huiswerkbegeleiding in Utrecht bij Maltha studiecoaching in?

Iedere leerling maakt van maandag tot en met vrijdag zijn of haar huiswerk op het huiswerkinstituut in Utrecht. Dat is vanaf 13.30 tot 18.30 uur, al naar gelang de wijze van huiswerkbegeleiding waarvoor gekozen wordt. Het huiswerk wordt in Utrecht overhoord door één van de studiecoaches, in de regel de persoonlijke studiecoach van de leerling. De voorbereiding van repetities, testen, proefwerken en schriftelijke overhoringen is een belangrijk aspect van de huiswerkbegeleiding in Utrecht. De leerlingen onderschatten nogal eens hoeveel tijd zij nodig hebben voor deze voorbereiding en worden hierin professioneel begeleid.

Huiswerkbegeleiding Utrecht - hulp nodig met huiswerk - huiswerkbegeleiding in utrecht voor iedereen

Soorten huiswerkbegeleiding in Utrecht

Op de huiswerkbegeleiding vestiging in Utrecht wordt gewerkt met vaste pedagogen en bijlesdocenten. Mocht uw zoon of dochter op de huiswerkbegeleiding komen, dan krijgt hij of zij een vaste studiecoach voor de huiswerkbegeleiding. Hieronder ziet u een overzicht van alle diensten die wij op de vestiging in Utrecht aanbieden:
Dagelijkse begeleiding in Utrecht: brugklasbegeleiding, huiswerkbegeleiding, 2e fase begeleiding, examenbegeleidinghuiswerkClass en Maltha Exclusive.
Daarnaast worden er ook andere diensten aangeboden: bijlessenstudiecoaching, hulp- bij leer- en motivatieproblemen, faalangst training, examentraining, internationaal baccalaureaat, staatsexamen begeleiding en cursussen.

Meer informatie over huiswerkbegeleiding in Utrecht

Wilt u graag meer informatie hebben over de huiswerkbegeleiding in Utrecht? U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt bellen naar 030-2331001.

Adres:
Van Asch van Wijckskade 24
3512 VS Utrecht

Inschrijven voor huiswerkbegeleiding in Utrecht Contact over huiswerkbegeleiding

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.