Bijles Grieks

Word beter in Griekse teksten analyseren en je woordenschat van Grieks te verbeteren met een Maltha bijles Grieks. Verbeter je kennis van de oudheid in je eigen tempo op een bij jou passende manier!

Klik hier en schrijf je nu in voor bijles Grieks.

Bijles Grieks

Het vak Grieks heeft als doel vertaling en kennis vanuit het Grieks naar het Nederlands eigen te maken en kennis te laten maken met de oude cultuur. Onderwerpen als taalbegrip en grammatica komen hierbij kijken.

Tijdens de Griekse bijlessen wordt de woordenschat vergroot, teksten en literaiare begrippen besproken en wordt er beroep gedaan op tekst- en taalinzicht en cultuurreflectie.

Bijles Grieks competenties

Voor het vak Grieks is het vooral belangrijk voor leerlingen om taalvaardig te worden in een oude taal, historische literaire begrippen te leren en teksten te verklaren.

Aanpak bijles Grieks

bijles grieksTijdens een bijles Grieks ligt de nadruk op zowel literaire begrippen als op het verkrijgen van tekst inzicht en cultuurreflectie. Door middel van taal en grammatica oefeningen wordt het Grieks beheersbaar, helder en overzichtelijk.

Literaire kennis, tekstbegrip en samenvatten worden herhaaldelijk geoefend.

Bijlesdocent Grieks

Onze bijlesdocenten Grieks worden allemaal gescreend. Dit zijn voornamelijk zowel Bachelor als Master studenten die goed op de hoogte zijn van de actuele leerstof op VMBO, HAVO en VWO niveau.

Doordat het leeftijdsverschil niet groot is tussen bijlesdocent en leerling wordt de belevingswereld van uw zoon of dochter snel begrepen. Hierdoor ontstaat een goede communicatie en dit komt ten goede aan de kennisoverdracht en van het resultaat van de bijles Grieks.

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.