Bijles Engels

Leer je vocabulary, grammar en Engelse literatuur kennen met een Maltha bijles Engels. Verbeter je spraak, woordenschat en leesvaardigheid in je eigen tempo op een bij jou passende manier!

Klik hier en schrijf je nu in voor bijles Engels.

Bijles Engels

Het vak Engels heeft als doel je woordenschat, grammaticale- en literaire kennis van de Engelse taal te vergroten. Ook spreekvaardigheid is een belangrijk onderdeel. Tijdens de bijlessen Engels worden door het gebruik van Engelse teksten, films en luisteroefeningen de Engelse cultuur en geschiedenis besproken en de taal geleerd.

Bijles Engels competenties voor VMBO, HAVO en VWO

Voor het vak Engels is het belangrijk voor leerlingen om een goed begrip van de taal en te grammatica krijgen op zowel het VMBO, de HAVO als het VWO. Tekstverklaring, mondelinge- en luistertoetsen worden veelvuldig gegeven en daarom is een gecombineerde kennis van het Engels belangrijk.

Aanpak bijles Engels

bijles EngelsTijdens een bijles voor Engels ligt de nadruk op woordenschat, grammatica en tekstverklaring. Spreek- en luistervaardigheid zijn een belangrijk deel van het vak en hier zal ook aandacht aan besteed worden.

Verschillende studievaardigheden worden tijdens Engels bijles gestimuleerd. Een voorbeeld hiervan zijn effectief Engelse woordjes leren, schematisch samenvatten en het maken van een kwalitatief hoogwaardig Engelstalig werkstuk.

Bijlesdocent Engels

Onze bijlesdocenten Engels zijn voornamelijk zowel Bachelor als Master studenten die goed op de hoogte zijn van de actuele leerstof op VMBO, HAVO en VWO niveau. Alle bijlesdocenten Engels worden van te voren uitgebreid gescreend door instituut Maltha.

Doordat het verschil in leeftijd niet groot is tussen bijlesdocent en leerling wordt uw zoon of dochter sneller begrepen. Hierdoor ontstaat een goede communicatie en dit komt ten goede aan de kennisoverdracht en van het resultaat van de bijles Engels.

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.