Bijles Duits

Leer je Duitse uitspraak, woordjes en grammatica verbeteren met een Maltha bijles Duits. Doe alles in je eigen tempo op een bij jou passende manier!

Klik hier en schrijf je nu in voor bijles Duits.

Bijles Duits

Het vak Duits heeft als doel je woordenschat, grammaticale- en literaire kennis te vergroten van de Duitse taal. Ook spreekvaardigheid is een belangrijk onderdeel. Tijdens de bijles Duits worden door het gebruik van Duitse teksten, films en luisteroefeningen de Duitse cultuur en geschiedenis besproken en de taal geleerd.

Bijles Duits competenties voor VMBO, HAVO en VWO

Voor het vak Duits is het vooral belangrijk voor leerlingen een goede grip op de taal en grammatica krijgen op zowel het VMBO, de HAVO als het VWO. Tekstverklaring, mondelinge- en luistertoetsen worden veelvuldig gegeven en daarom is een gecombineerde kennis van het Duits belangrijk.

Aanpak bijles Duits

bijles DuitsTijdens een bijles voor Duits ligt de nadruk op woordenschat, grammatica en tekstverklaring. Spreek- en luistervaardigheid zijn ook een belangrijk deel van het vak en hier zal ook aandacht aan besteed worden.

Verschillende studievaardigheden worden tijdens bijles Duits gestimuleerd op VMBO, HAVO en VWO niveau. Een voorbeeld hiervan zijn effectief woordjes leren, schematisch samenvatten en het maken van een goed boekverslag.

Bijlesdocent Duits

Er wordt grondig onderzoek gedaan naar onze bijlesdocenten Duits. De docenten zijn voornamelijk studenten (Bachelor en Master) die zeer goed op de hoogte zijn van de actuele leerstof van het Duitse vak.

Doordat het leeftijdsverschil niet groot is wordt de belevingswereld van uw zoon of dochter snel begrepen door de docent. Hierdoor ontstaat een goede communicatie en dit komt ten goede aan de kennisoverdracht en van het resultaat van de bijles Duits.

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.