Bijles Nederlands

Leer teksten verklaren, grammatica, boekverslagen schrijven en je woordenschat vergroten met een Maltha bijles Nederlands. Verbeter je Nederlands in je eigen tempo op een bij jou passende manier!

Klik hier en schrijf je nu in voor bijles Nederlands.

Bijles Nederlands

Het vak Nederlands heeft als doel leerlingen lees- en schrijfvaardig te maken in de Nederlandse taal. Ook onderwerpen als literatuurgeschiedenis, taalbegrip, samenvatten en mondelinge technieken komen hierbij kijken.

Tijdens de Nederlandse bijlessen worden grammatica, tekstsoorten en literaire begrippen besproken en wordt een beroep gedaan op tekst- en taalinzicht.

Bijles Nederlands competenties voor VMBO, HAVO en VWO

Voor het vak Nederlands is het belangrijk voor leerlingen om te kunnen ontleden, samenvatten, teksten verklaren en literatuurbegrip te krijgen. Op zowel het VMBO, de HAVO als het VWO zijn deze competenties onmisbaar.

Bijles NederlandsAanpak bijles Nederlands

Tijdens een bijles Nederlands van Maltha studiecoaching ligt de nadruk op zowel taal en grammatica als op het verkrijgen van tekstinzicht en literaire kennis. Door middel van taal en grammatica oefeningen wordt de stof beheersbaar gemaakt voor de leerling.

Literaire kennis, tekstbegrip en samenvatten worden op VMBO, HAVO en VWO niveau herhaaldelijk geoefend. Studievaardigheden als tekstinzicht, schematisch samenvatten en kwalitatief hoogwaardige boekverslagen maken komen ook aan de orde.

Bijlesdocent Nederlands

De bijlesdocenten Nederlands van Maltha studiecoaching worden allemaal uitgebreid door ons gescreend. De bijlesdocenten Nederlands zijn voornamelijk Bachelor of Master studenten die goed op de hoogte zijn van de actuele leerstof van het vak.

Doordat het verschil in leeftijd tussen de bijlesdocent en de leerling niet groot is wordt uw zoon of dochter sneller begrepen. Dit zorgt voor een snellere en goede communicatie, wat ten goede komt aan de kennisoverdracht en het resultaat van de bijles Nederlands.

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.