Het gehele jaar door kan je op het instituut in Bilthoven een eindexamensprintje / herexamensprintje trekken.

Je volgt twee blokuren privé-les en daartussen heb je nog één blokuur om zelfstandig te werken in het vak dat jij moeilijk vindt of waarvoor jij de puntjes op de i wilt zetten. Net dat beetje extra om zeker je examen of herexamen in te gaan! En waar kan dat beter dan op het instituut dat al sinds 1982 ervaring heeft in examen doen! Maar let op: vol = vol, dus….. schrijf je snel in.

De examentrainingen zijn mogelijk op alle dagen in de week, op aanvraag!

Misschien ben je wel benieuwd naar onze examenbegeleiding?

De kosten voor een (her)examentraining

Vergroot je slagingskans met de examentraining van Maltha StudiecoachingJe gaat samen met de docent minimaal twee blokuren aan de slag. Tussen de twee blokuren zit ook één blokuur zelfstandig werken. Je werkt dus niet in een groepje. Je krijgt eerst twee uur les. Dan werk je twee uur zelfstandig verder aan een gerichte opdracht die je van de docent krijgt. Vervolgens krijg je weer twee uur les. Dan heb je alle tijd om de vragen te stellen waar je in deze fase nog mee zit en kun je nog verder werken in alle rust! Wel geldt vol=vol.

De prijs per twee blokuren inclusief een blokuur zelfstandig werken in een eigen ruimte bedraagt 295 euro.

Wanneer zijn de (her)examenweekenden / dagen?

De examentrainingen zijn mogelijk op alle dagen in de week, op aanvraag. Bel voor de mogelijkheden naar 030-2293579 (optie 2).

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.