Deze individuele vorm van studiecoaching op Maltha insCool zorgt voor een optimalisering van de studievaardigheden van de leerling. Er wordt 1 op 1 gewerkt aan individuele studiemethodiek, studievaardigheden, werkhouding, planning en personificatie.

Studievaardigheid

Nadat de probleemsituatie besproken is, worden verschillende methoden voor studievaardigheid doorgenomen. De leerling past deze studievaardigheden toe in zijn of haar dagelijkse studiepatroon. Het effect wordt geanalyseerd, waardoor duidelijk wordt welke methodieken het beste werken voor uw kind. Deze personaliserings-fase toont de specifieke leerproblemen. Hierna worden deze problemen effectief aangepakt. In de slot-fase is uw kind goed in staat om zelfstandig om te gaan met zijn of haar leerproblemen.

Voor wie

Middelbare scholieren die hulp nodig hebben bij het verbeteren van hun studie. Daardoor onstaat evenwicht en stabiliteit wat leidt tot betere resultaten.

Hoe vaak

Studiecoaching wordt minimaal 1x per week gegeven in blokken van 4 weken. Voor de 3e les is er mogelijkheid om op te zeggen.

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.