Edukamp

Al onze cursussen voor de basisschool worden aangeboden door Maltha studiecoaching tijdens de zomer maanden en alle andere vakanties.

Een leuke en leerzame week meemaken in de zomervakantie? Dat kan bij Maltha studiecoaching!

 

Algemene informatie over de cursus EDUKAMP

Voor leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool hebben we de ideale cursus om je zomervakantie door te komen: EDUKAMP. De cursus bestaat uit een weekprogramma van 9.00 tot 17.00 uur. Op een speelse wijze wordt er aan de slag gegaan met leren. Er worden gedurende de dag verschillende leuke en leerzame activiteiten ondernomen die te maken hebben met verschillende thema’s rondom studievaardigheden (denk aan plannen, mindmappen, zelfvertrouwen) en taal en rekenen. Tussendoor is er uiteraard tijd voor pauzes en ook de lunch (bij lekker weer buiten) wordt verzorgd!

Een tip van de sluier over de activiteiten: verjaardagskalender maken, werkwoordenkwartet, taalmarathon, het pizzaspel, poster maken, ontspanningsoefening, het grote basisschoolspel, fopbal, Engelse woordenschat vergroten, presentatie maken over je favoriete vakantieland en nog veel meer.

 

Cursus EDUKAMP details

Cursus begint bij inschrijving van minimaal twee cursisten.

Tijdsduur: 5 dagen

Data: tijdens alle schoolvakanties en dagen op basis van overleg.

Tijdstip: start om 09:00 of om 17:00.

Lijkt dit u wat voor uw zoon of dochter? Vraag naar de beschikbaarheid of bel voor meer informatie naar 030-2293579 optie 2.

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.