Bijlessen (vakinhoudelijk)

Een bijles op VMBO, HAVO of VWO niveau? Dan ben je bij Maltha studiecoaching aan het goede adres. Een vakgerichte bijles die aansluit op individuele behoefte: daar staan wij voor! 

Vakgerichte bijles voor het VMBO, HAVO en VWO

Een vakgerichte bijles is een privé-les die inhoudelijke ondersteuning biedt bij een bepaald vak. Iedere leerling en elk vak vergt een verschillende aanpak. Onze bijlesmethoden zijn volledig op de individuele leerling gericht op VMBO, HAVO en VWO niveau.

Bijles aanbod VMBO, HAVO en VWO

De Maltha studiecoaching bijles en het structuurplan beperken zich tot een bepaald vak. Uiteraard kan er bijles voor meerdere vakken worden afgenomen. De minimale afname is één uur bijles per week en de lessen worden afgenomen in blokken van vier weken. Dit geldt voor alle vakken en alle niveaus. Maltha studiecoaching biedt bijlessen aan in:

De bijles sluit aan op individuele wensen

Een deel van de eerste bijles wordt gebruikt voor een analyseschets zodat de bijles zo goed mogelijk aansluit op de individuele wensen. Wat is de aard van het probleem, waar bestaat deze uit en op welke wijze gaan we dat aanpakken? De methoden voor de bijles worden hier op aangepast.

Structuurplan bijles

Daarna wordt een structuurplan opgesteld door de bijlesdocent. Dit plan is de basis en het uitgangspunt van iedere privé bijles. Dit plan kan echter naar aanleiding van nieuwe bevindingen door de bijlesdocent in de loop van de begeleiding aangepast worden.

Voor wie is de bijles

Scholieren op VMBO, HAVO en VWO niveau die vakinhoudelijk extra steun nodig hebben. Onze bijlesdocenten geven individuele bijles aangepast aan de wensen van de leerling. 

Vraag jij je af of bijles iets voor jou is en of je het nodig hebt? Lees dan hier ons BLOG and find out!

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.