Huiswerkcoaching Maltha insCool op het CLZ

Onze huiswerkcoaching Maltha insCool op het Christelijk Lyceum Zeist wordt gegeven door gecertificeerde studiecoaches. Iedere dag na school wordt uw leerling effectief gecoacht bij zijn of haar huiswerk.

ACAR-methode

Onder leiding van de senior studiecoach wordt de studievoortgang van ieder leerling individueel geadministreerd, gecontroleerd, geanalyseerd en gerapporteerd. Deze doeltreffende ACAR-methode vormt de basis van onze huiswerkcoaching.

Leerling volg- en communicatiesysteem

De studievoortgang van de leerlingen wordt geregistreerd in het leerling volg- en communicatiesysteem www.inscool.nl. Dit systeem is door ons ontwikkeld en ondersteunt de ACAR-methode. Hierdoor is er altijd actuele informatie beschikbaar voor de studiecoach en de ouders (eventueel ook voor de mentor).

Leerlingen krijgen zo effectieve huiswerkcoaching binnen de ACAR-methode. Ouders en mentoren (op aanvraag) hebben een eigen inlogcode voor het Maltha insCool systeem. Dagelijks kunnen zij de ontwikkeling van hun kind of leerling bekijken en hierover communiceren.

Rol van de ouders

Bij deze vorm van huiswerkcoaching is een actieve rol van de ouders vereist. U krijgt dagelijks een korte update waarna u de vervolgactie al dan niet zult moeten initiëren. De rapportage is dus van belang zodat u weet wat zoon of dochter nog zou moeten doen.

Planlessen

Om onze leerlingen optimaal te kunnen begeleiden volgt iedere leerling zo snel mogelijk vier planlessen. Door een dagplanning en voorbereidingsschema vindt er een goede voorbereiding plaats.

Het begrijpen, hanteren en inplannen van leer- en maakwerk uit de studiewijzer, agenda en schoolboeken wordt getraind. Studiewijzer, agenda en leerboek worden hierna effectief gebruikt.

Voor wie

Leerlingen die net even iets meer structuur, motivatie en zekerheid nodig hebben bij het maken en leren van hun huiswerk. Door de begeleiding van Maltha insCool krijgen onze leerlingen meer zelfvertrouwen en zekerheid als het gaat om schoolwerk.

Hoe vaak

Iedere maandag tot en met donderdag van 15:00 tot 18:00 uur.

 

 Inschrijven

Huiswerkcoaching

Tarieven per maand

  • €310,- 3 dagen p/w
  • €340,- 4 dagen p/w
  • Exclusief 4 planlessen €180,-
  • Exclusief inschrijf- en administratiekosten €55,-
Lindenlaan 23, Zeist
030-2293579 (optie 2)
info@malthastudiecoaching.nl
Inschrijven
Of bent u op zoek naar een andere dienst
Waarom kiezen voor Maltha?
  • Al 39 jaar kwaliteit
  • Orthopedagogen en psychologen in dienst
  • Op maat & flexibel
  • Direct starten, indien gewenst
Ik wil meer informatie