A day at the office.

9 uur ’s ochtends: de voordeurbel klinkt aan de Soestdijkseweg Zuid 244. Vandaag start weer een training voor de studiecoaches van morgen! Na diverse gesprekken zijn deze sollicitanten door onze zware selectieprocedure heen gekomen en klaar om één van onze vele interne opleidingen te volgen. Naast hun eigen gespecialiseerde en afgeronde opleidingen worden zij allemaal intern opgeleid in de wereld van de studiecoaching en de knowhow die onze organisatie opgedaan heeft in de afgelopen 36 jaar. Na de met goed gevolg afgesloten opleiding, worden zij gecertificeerd om met onze, in eigen beheer ontwikkelde, leerling volg- en communicatie systemen te mogen werken. Deze systemen zijn zwaar beveiligd en hier wordt dan ook grote waarde aan gehecht.

Op ons hoofdkantoor in Bilthoven worden jaarlijks vele verschillende trainingen verzorgd aan alle toekomstige medewerkers van De Maltha groep, te weten projectmanagers, vestigingsmanagers, studiebegeleiders, (senior) studiecoaches, vakdocenten, pedagogen en psychologen.

Méér dan 36 jaar ervaring in studiebegeleiding, in coaching en in leerproblemen van groep 4 tot en met Master studenten, dat vormt de basis van onze training. Zo kunnen we, ook met nieuwe medewerkers, onze hoge kwaliteit borgen en de naam Maltha eer aan doen. We sluiten de training dan ook af met een officieel certificaat.

Voor meer informatie:

Neem contact op met de afdeling Werving, Selectie en Opleiding
T: 030-2293579 (optie 4, daarna optie 5)
E: wso@instituutmaltha.nl

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.