Nicolien Sauerbreij

Nicolien Sauerbreij is een Nederlandse snowboardster. Met het behalen van de algemene wereldbeker snowboarden en een olympische titel is ze de meest succesvolle Nederlandse snowboarder tot op heden. Ze nam deel aan de Olympische Winterspelen van 2002, 2006 en 2010. Nicolien Sauerbreij is misschien wel het bekendst van haar gouden medaille die zij behaalde op de parallel reuzenslalom snowboarden op de Olympische Spelen in Vancouver van 2010; in datzelfde jaar werd zij ook sportvrouw van het jaar. Nicolien neemt deel aan de winter spelen in Sotsji van 2014. Zet m op Nicolien!

Prestaties van Nicolien Sauerebreij

Die gouden plak is natuurlijk een hele prestatie, maar bepaald niet de enige prestatie van formaat: door de jaren heen heeft zij grote en minder grote prijzen in de wacht gesleept. Dit is niet vanzelf gekomen , maar wel, zoals ze zelf ook zegt, met hard trainen en doorzetten. Of, zoals ze in haar boek mooi beschrijft, met vallen en opstaan (“Met Vallen & Opstaan”, Hans Nieuwenburg, De Boekenmakers 2011). Aan een resultaat moet je werken en dat betekent ook dat je moeilijke teleurstellingen moet verwerken, tegenslagen te verduren krijgt en soms prachtige momenten mag ervaren. Maar wel: nooit opgeven, doorzetten en geloven in een goed eindresultaat.

Waarom is zij ambassadeur van De Maltha groep

En daarom is Nicolien wél onze ambassadeur: want studeren ís vallen en opstaan. Het betekent dat je met moeilijke momenten om moet (leren) gaan en knokken voor je resultaat. Nicolien kan aan onze leerlingen laten zien wat het is om dit te doen. Zij heeft de steun van haar teamgenoten en onze leerlingen de steun van de studiecoaches. Nicolien heeft dan met enige regelmaat e-mail contact met de leerlingen, waarin zij deelt voor welke uitdagingen zij staat en de leerlingen aanmoedigt in hun studie. En de boodschap zal inmiddels bekend zijn: Met vallen en opstaan maar vooral ook doorzetten komt er een goed resultaat!

Kijk voor meer informatie over Nicolien Sauerbreij op www.nicoliensauerbreij.nl

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.