Huiswerk plannen, hoe doe je dat effectief?

Huiswerk plannen, hoe doe je dat effectief?

Door: Maltha studiecoaching op 27 mrt 2020

Heb jij moeite om een goede planning thuis te maken van al je schoolwerk? Is het voor jou lastig om structuur te krijgen in je dagplanning? Een goede planning maken is essentieel om zo effectief mogelijk te kunnen studeren. Deze online planvaardigheidstraining is bedoelt om leerlingen op de middelbare school door heel Nederland op verschillende manieren planvaardigheden aan te leren. Op deze manier kan jij effectief studeren!

Hoe zit de online planvaardigheidstraining eruit?

Wij hebben een planvaardigheidstraining voor leerlingen op de middelbare school uit de onderbouw en een andere planvaardigheidstrainingen voor leerlingen uit de bovenbouw. De planvaardigheidstraining bestaat uit theorie, tips, voorbeelden en elk onderwerp binnen de training heeft een quiz met multiple choice vragen en toepasvragen. Op deze manier is er veel afwisseling binnen de online planvaardigheidstraining.

Om nu goed te kunnen zien hoe jij de training hebt gedaan en met welk onderwerp binnen de training jij moeite hebt, is er een leerlingdashboard gemaakt. Voor de ouders hebben wij een ouderdashboard zodat u als ouder kunt zien van de voortgang is van uw zoon of dochter.

Onderwerpen in de planvaardigheidstraining

De onderwerpen in de Online planvaardigheidstraining hebben te maken met uiteraard planning, maar ook met timemanagement. Denk hierbij aan o.a.:

  • Agendabeheer, hoe doe je dit zo effectief mogelijk?
  • Hoe maak je een korte- en lange termijn planning?
  • Hoe maak je een goede dagplanning?
  • Hoe maak je een voorbereidingsschema voor een toets?
  • Wat zijn valkuilen binnen het plannen?

Bestel nu de planvaardigheidstraining voor €97,50, voor 2 maanden. Zo kan jij straks optimaal je huiswerk inplannen en effectief studeren!

 

Online Planvaardigheidstraining

 


huiswerkplannenplanvaardigheidstrainingplantrainingonlineplantraining
Naam
E-mail adres *
Mijn zoon/dochter zit in:
Aanmelden nieuwsbrief *
Vraagstelling


* = verplicht