Online bijles

Online bijles

Door: Maltha studiecoaching op 19 mrt 2020

Zit jij nu thuis te studeren en heb jij moeite met een bepaald vak, dan kan online bijles voor jou de uitkomst zijn. Samen met je bijlesdocent ga jij online aan de slag met dat vak. Stel je vragen, neem rustig door waar de knelpunten zitten en ga weer met zelfvertrouwen aan de slag voor dat vak! Al onze bijlessen zijn 1 op 1, voor alle vakken, alle niveaus.

Hoe werkt online bijles?

Via de online omgeving ga jij samen met je bijlesdocent aan de slag voor een bepaald vak. Wij weten als geen ander dat elke leerling een andere aanpak nodig heeft en daarom zijn onze online bijlessen gericht op jouw behoefte, dat doen wij door een analyseschets te maken. Verder kijkt de bijlesdocent wat de aard van het probleem is, waar deze uit bestaat en hoe het aan te pakken.

Onze online bijles volg je dus rustig vanuit huis. De bijlesdocent rapporteert in ons online leerling volgsysteem hoe de les is gegaan en wat er is besproken. Zo blijft iedereen goed op de hoogte.

Wat heb je nodig voor online bijles?

  • een computer of een laptop
  • een webcam
  • een microfoon of headset
  • een goede online verbinding

Voor wie is online bijles

Wij geven online bijles vanaf groep 3 t/m Master.


Heb jij nu interesse in online bijles, neem dan contact met ons op!


onlinebijles
Naam
E-mail adres *
Mijn zoon/dochter zit in:
Aanmelden nieuwsbrief *
Vraagstelling


* = verplicht