Cursus gecertificeerde studievaardigheidstrainer

 

Volg de cursus tot gecertificeerde studievaardigheidstrainer

 

Wil jij je passie binnen het voortgezet onderwijs verder vormgeven? En wil jij je passie voor het coachen van leerlingen tot een hoger niveau brengen?

 

Stel je vraag Schrijf je nu in voor de cursus

Waarom juist nú deze cursus volgen?

 

Er wordt steeds meer verwacht dat leerlingen binnen het middelbaar onderwijs zelfstandig kunnen leren. Al helemaal in deze tijd. Iets wat zeker niet ieder kind kan en waar wij nu al de grote gevolgen van zien. Een perfecte tijd om als studievaardigheidstrainer aan de slag te gaan om deze jongeren te helpen met hun schoolcarrière, middels het aanbieden van studievaardigheidstrainingen. 

 

 

Binnen de cursus tot gecertificeerde studievaardigheidstrainer word jij klaargestoomd om zelfstandig aan het werk te gaan als studievaardigheidstrainer. Alle vakoverstijgende trainingen, welke door Onderwijs Advies Bureau Maltha beschikbaar worden gesteld, komen aan bod. Na afloop van de cursus heb jij de mogelijkheid om, op persoonlijke titel, deze trainingen aan te bieden op scholen en andere instanties. Daarnaast is er binnen de cursus aandacht voor marketing en sales. Hierdoor leer jij zelfstandig contacten te leggen en jouw netwerk uit te breiden.

Bekijk hier het filmpje

Wat komt er allemaal aan bod in de cursus

 

De 9 studievaardigheidstrainingen

Als jij klaar bent met de cursus kan jij direct aan de slag met 9 studievaardigheidstrainingen! Klik hier voor een uitleg van alle hoofdtrainingen. 

Vaardigheden & Sales en Marketing

Hoe handel jij als professionele studievaardigheidstrainer, inclusief de ervaringen van een ervaren trainer. Hoe kan jij omzet genereren en hoe ga jij aan de slag.

Beveiliging

Om de trainingen aan te kunnen bieden aan scholen en andere instanties, leer jij omgaan met het online beveiligingssysteem Quiver.

Aan het eind van de cursus kan jij….

 

  • Direct aan de slag met het geven van diverse studievaardigheidstrainingen aan middelbare scholieren, voor elk leerjaar, op elk niveau
  • Leerlingen begeleiden bij het efficiënt leren gedurende de gehele middelbare schooltijd – het “Hoe te leren”, waardoor de leerling zelfstandig aan de slag kan gaan op school
  • Aan de slag met deze uitbreiding van je portfolio en heb jij zeker dat streepje voor binnen het onderwijs
  • Zorgeloos aan de slag gaan met jou passie voor het aanleren van studievaardigheden en leerlingen begeleiden bij hun schoolcarrière. Als jij de opleiding heb afgerond kan jij aan de slag met de ontwikkelde trainingen, uitgewerkte draaiboeken, powerpoints en werkboeken voor de leerlingen. Alles is verzorgd van A tot Z
  • Aan de slag met je eigen marketing & sales

  

Wie zijn wij

 

Onderwijs Advies Bureau Maltha heeft al ruim 39 jaar ervaring op het gebied van studiecoaching en de ontwikkeling van educatieve producten. Het aanbod van onze trainingen is in eigen beheer ontwikkeld, door een deskundig ontwikkelteam van (ortho) pedagogen, psychologen en onderwijskundigen.

Het is voor leerlingen vaak lastig om efficiënt te leren “hoe te leren”, waardoor zelfstandig werken een uitdaging kan zijn. Hoe leer je effectief en blijf je effectief leren gedurende de gehele middelbare schooltijd? De komende jaren wordt er steeds meer verwacht van de zelfstandigheid van leerlingen op alle niveaus. Onze doelstelling is om een sterke bijdrage te leveren aan het verbeteren van de verzelfstandiging van alle leerlingen op alle niveaus doormiddel van de trainingen.

 

Wanneer en hoe kan ik beginnen?

  • Zodra jij je hebt ingeschreven gaan we kijken welke cursusdagen het beste uitkomen en gaan we aan de slag!
  • De cursus duurt 20 uur, verdeeld over 4 dagdelen in Bilthoven, vlakbij Utrecht (3 minuten lopen vanaf het station in Bilthoven zit ons hoofdkantoor).
  • Alles voor de cursus is verder geregeld. Jij hoeft alleen te komen en samen zorgen wij ervoor dat jij aan de slag kan gaan als Studievaardigheidstrainer. Lunch en dranken zijn ook inbegrepen
  • Het uitgangstarief voor de korte aanvullende cursus tot gecertificeerde studievaardigheidstrainer bedraagt €1975,- exclusief btw. Dit is de prijs voor een individuele en fysieke cursus. Op basis van de groepsgrootte gaat de basis cursusprijs omlaag. Wanneer jij bijvoorbeeld met je collega’s komt, wordt de individuele prijs lager. Ook is het mogelijk om een afbetalingsregeling te treffen
  • Daarnaast is er een mogelijkheid om de cursus tot gecertificeerde studievaardigheidstrainer online te volgen. Het cursus tarief hiervoor bedraagt €975. Ook voor de online cursus is het mogelijk om een afbetalingsregeling te treffen

 

Klaar om aan de slag te gaan als Studievaardigheidstrainer en om leerlingen efficiënt te laten studeren middels de reeds ontwikkelde studievaardigheidstrainingen?

 

Leuk dat je meedoet met de cursus! Zodra je je hier aanmeld nemen wij contact met je op en gaan we een datum inplannen zodat jij aan de slag kan gaan met je passie binnen het onderwijs.

 

 

Stel hier je vraag Aanmelden cursus studievaardigheidstrainer

Liever telefonisch contact? Dat kan via 06-21304643 of mail naar info@oabmaltha.nl