Online begeleiding

Voor leerlingen uit het middelbaar onderwijs biedt Maltha studiecoaching verschillende diensten online aan. Zo bieden wij onze huiswerkcoaching en bijles ook online aan voor leerlingen uit heel Nederland. 

De werkwijze van onze online diensten

Via ons eigen geintegreerd systeem zullen wij uw kind begeleiden waar hij/zij tegenaan loopt. Al onze diensten zijn 1 op 1, waardoor er optimale focus is op de leerling en zijn/haar hulpvraag.

Al 40 jaar helpen wij leerlingen uit heel Nederland en ver daar buiten. Wij geven al jaren online privélessen in o.a. Canada, Australië, Duitsland, China, België en Peru en zijn dus welbekend met online begeleiding. Al onze diensten worden uitsluitend gegeven door onze professionele (ortho)pedagogen en psychologen.

Onze online diensten voor het middelbaar onderwijs

Online huiswerkcoaching

Heb jij moeite om zelfstandig thuis aan de slag te gaan met je huiswerk? Loop jij vaak tegen schoolwerk aan? Online huiswerkcoaching kan je net dat extra steuntje in de rug geven.

Lees meer

Online bijles

Heb jij moeite met een vak en wil je achterstanden voorkomen of hiaten wegwerken? Met de online bijles van Maltha studiecoaching helpen wij met het vak waar jij moeite mee hebt.

Lees meer

Online, heel Nederland
030-2293579 (optie 2)
info@malthastudiecoaching.nl
Stel hier uw vraag