Maltha Topper Bilthoven mei: Lyske

Maltha Topper Bilthoven mei: Lyske

Door: Maltha studiecoaching op 8 jun 2021

Yes! De Maltha Toppers van mei zijn weer bekend en we trappen deze maand mei af met.....Lyske!

Het thema van deze maand was: de topper van mei houdt zijn aandacht en focus erbij. Lyske heeft in de afgelopen periode een duidelijke groei laten zien wat betreft aandacht en focus. Lyske geeft eerder aan wanneer zij vastloopt en daarnaast denkt zij ook actief na over haar dagplanning, zodat zij zo geconcentreerd mogelijk aan het werk kan gaan. Lyske is een hardwerkende leerling en staat altijd open voor tips, waar zij vervolgens direct mee aan de slag gaat en zelf op een later moment oppakt.

Al met al een echte topper! Lyske: ga zo door en heb vertrouwen in jezelf! En heel veel plezier met je Maltha cadeaupakket.


MalthaTopper