Online diensten

Welkom bij Maltha studiecoaching! Al 38 jaar begeleiden wij leerlingen vanaf groep 3 t/m Master. Wij doen dit vanuit onze instituten in Bilthoven | Zeist | Utrecht | aan huis, maar ook ONLINE

Wij bieden verschillende diensten aan voor leerlingen uit het middelbaar onderwijs en wij bieden diverse trainingen.

Wij weten als geen ander dat elk kind uniek is en elke hulpvraag anders is. Daarom zijn al onze diensten op maat, wij denken met u en uw kind mee en kunnen met alles helpen. Laat het ons gerust weten.  

Online begeleiding

Via skype zullen wij uw kind begeleiden waar hij/zij tegenaan loopt. U hoeft er alleen voor te zorgen dat er een skype-account is. Al onze diensten zijn 1 op 1, waardoor er optimale focus is op de leerling en zijn/haar hulpvraag.

Al 38 jaar helpen wij leerlingen uit heel Nederland en ver daar buiten. Wij geven al jaren online privélessen in o.a. Canada, Australië, Duitsland, China, België en Peru en zijn dus welbekend met online begeleiding. Al onze diensten worden uitsluitend gegeven door onze professionele (ortho)pedagogen en psychologen.

Online huiswerkcoaching

Heb jij moeite om zelfstandig thuis aan de slag te gaan met je huiswerk? Loop jij vaak tegen schoolwerk aan? Online huiswerkcoaching kan je net dat extra steuntje in de rug geven.

Lees meer

Online bijles

Heb jij moeite met een vak en wil je achterstanden voorkomen of hiaten wegwerken? Met de online bijles van Maltha studiecoaching helpen wij met het vak waar jij moeite mee hebt.

Lees meer

Online trainingen

We bieden diverse trainingen waaronder:

  • Studievaardigheidstrainingen; deze leerzame E-trainingen besteden aandacht aan alle studie- en planvaardigheden die je nodig hebt, om efficiënt door het schoolwerk heen te gaan. Sneller studeren met betere resultaten, maakt je schooljaar tot een succes!
  • Plantrainingen; in deze E-trainingen gaat alle aandacht naar het beter leren plannen op de korte en lange termijn. Zo ben je altijd op tijd voorbereid en kun je zonder stress tot optimaal resultaat komen!
  • Sociale en communicatieve vaardigheidstrainingen; met deze leuke E-trainingen leer en verbeter je alle belangrijke sociale- en communicatieve vaardigheden, waarmee je het schooljaar op een fijne manier kan doorlopen. Want er is meer in het leven dan goede rapportcijfers!
  • Oudertrainingen; deze E-trainingen geven u als ouder een kijkje in de schoolwereld van uw kind. U leert hoe uw kind optimaal kan leren waardoor u zijn/haar studiesituatie beter begrijpt.

Basisonderwijs online training

Lees meer over onze 24/7 online voorbereidende brugklastraining voor groep 7 en 8.

Bekijk de training

Middelbaar onderwijs online trainingen

We bieden 3 soorten trainingen waaronder studievaardigheidstrainingen voor alle middelbare school leerlingen.

Bekijk de trainingen

Oudertrainingen online

We bieden twee soorten trainingen aan voor ouders, een oudertraining voor de onderbouw én een oudertraining voor de bovenbouw.

Bekijk de trainingen

Bilthoven | Zeist | Utrecht | aan huis | Online
030-2293579 (optie 2)
info@instituutmaltha.nl
Stel hier uw vraag