Ik heb gemerkt dat veel trainingen online voor kinderen vakinhoudelijk zijn, maar over het feit hoe ze überhaupt moeten leren leren wordt nooit over gesproken. Daarom ben ik zo blij met Study Vision Online. Bouke leert hier namelijk over hoe te leren leren. Want hij kan wel leuk een training doen over het vak Nederlands, maar als hij niet eens weet hoe je moet leren leren schieten we daar niks mee op. Daarom zijn deze studievaardigheidstrainingen zo top. Bauke leert hier hoe hij moet plannen, mindmappen, hoe te concentreren, samenvatting maken en nog veel meer dingen die essentieel zijn voor een goede schooltijd!

Nadien, Groningen

Helemaal eens met Nadien! Er zijn nu zoveel grote aanbieders die Online trainingen aanbieden voor de vakken op school, maar niemand leert onze kids HOE ze moeten leren leren. Daarom zijn mijn man en ik ook zo blij met de Online trainingen van Study Vision Online. Bente heeft zoveel kennis opgedaan. Ze heeft zich ontpopt tot een zelfverzekerde stoere dame! Ze zit nu in de tweede klas van het VWO en ze loopt zoveel voor dan haar klasgenoten. Wij zijn trots op haar. We hebben nu de Training Timemanagement bovenbouw aangeschaft en we gaan meedoen met de stapelkorting, dat scheelt weer!

Luuk & Sandra uit Rotterdam

Ik ben docent op een van de grootste middelbare school gemeenschappen in Amsterdam en wat hoor ik veel complimentjes in de wandelgangen over de SOVA en Studievaardigheidstrainingen van Study Vision Online. In de MT vergaering horen wij zoveel positieve reacties van ouders over deze trainingen. Deze 24/7 Online trainingen helpen onze leerlingen echt bij het leren leren. Onderwerpen zoals plannen, samenvatten, timemanagement en zoveel meer komen aan bod. Ik merk echt verschil in mijn mentorklas! Volgende week heeft mijn school een gesprek met jullie om Study Vision Online te implementeren op onze school! Wij kunnen niet wachten.

Met leerzame groet, Art

Ik heb de studievaardigheidstraining gedaan voor 5 HAVO. En eigenlijk nu pas kan ik zeggen dat ik weet hoe je moet leren leren. Het maakt mijn schoolwerk nu zo veel makkelijker én leuker! En soms vond ik het even moeilijk om geconcentreerd de training te doen, maar dan was er James die in de training verscheen en mij er echt bovenop hielp! James zei dan steeds: "Kom op, je kan het, nog een paar vragen". Ik heb al in mijn mentor uur verteld dat het echt zo'n leerzame training is! Is er geen korting voor mij als ik allemaal andere vrienden aandraag :)

Jort uit Wassenaar

Vorig jaar heb ik een oudertraining aangeschaft via de webshop en ik wilde graag nog even mijn review achterlaten. Mijn man en ik hebben deze oudertraining vorig jaar helemaal doorlopen toen onze dochter Iris naar de middelbare school ging. En wij zijn er zo enthousiast over! Door de training wisten wij precies hoe we Iris het beste konden helpen en wat we zelf moesten doen. Als ouder heb je vaak geen idee wat je kind tegemoet gaat op de middelbare school, maar nu waren wij ook goed voorbereid! We zeggen het dus voort!

Goed voorbereide ouders van Iris :)

 

Sabine gaat volgend jaar naar de middelbare school en wij wilde graag dat zij goed voorbereid zou zijn. Een vriendin van mij had ons geattendeerd op de webshop van Maltha Studiecoaching. En zodoende heb ik 3 trainingen besteld op de actiepagina voor €27,95, namelijk een voorbereidende brugklastraining, Sociale en communicatieve vaardigheidstraining voor de brugklas en voor mijzelf heb ik een oudertraining! Nu zal Sabine goed voorbereid volgend jaar naar de middelbare school gaan in Soest, maar ook ik zal goed voorbereid zijn!

Annet uit Soest

Matthijs zit op het VMBO en gaat volgend jaar eindexamen doen. Sjors de beste vriend van Matthijs had vorig jaar al een studievaardigheidstraining VMBO besteld voor de 3de klas. Sjors is hierdoor zo goed gaan leren en Matthijs vroeg vorige week aan mij of hij ook een training VBMO eindexamen mocht bestellen! Wat een goed nieuws, want Matthijs kan dit zeker gebruiken. Ik ben zeer positief over de training, we merken het ook heel erg aan onze zoon. Hij gaat veel zelfverzekerder naar school en zij zegt zelf dat hij zin heeft in zijn eindexamen. Wij konden onze oren niet geloven!

Met vriendelijke groet, Astrid uit Amsterdam

"Ik heb een training gedaan omdat ik bijna naar de brugklas ga en deze vond ik echt heel leuk want de vragen waren te gek. De quizvragen vond ik het leukst, maar ook eigenlijk de sleepvragen. De training heb ik thuis gedaan. Ik ga met een goed gevoel straks naar de brugklas!". 

Justin, lid sinds januari 2014

"Ik heb voor mijzelf de oudertraining vorige maand aangeschaft. Mijn dochter gaat namelijk volgend jaar naar de middelbare school en eigenlijk wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Ik vond het belangrijk om te weten wat ons straks te wachten staat. Ik wil er ook graag zijn voor mijn dochter en haar kunnen helpen tijdens haar schoolcarrière. De training heb ik nu afgerond en heb goede handvatten gekregen voor mij en mijn dochter straks. We gaan straks met een gerust hart naar de brugklas!"

Sara, trotse mama van Floor

"Ik zit nu in mijn examenjaar en het is bijna zover! Het is echt een spannende tijd. Ik heb vorige maand deze online training gekocht voor thuis, zodat ik goed voorbereid mijn examens in kan gaan. Ik heb eigenlijk altijd moeite gehad met het maken van samenvattingen en mindmappen. De training heeft dit echt duidelijk verwoord voor mij hoe ik dit nu het beste kan aanpakken! Hoe top is dit! En ook nog voor mijn komende studiejaar, bedrijfskunde here I come!".

Rianna, eindexamenkandidaat

"Mijn kind zit in de 2de klas van het VMBO en al sinds het begin van zijn schoolcarrière heeft hij moeite om mee te komen in de klas. Zijn cijfers waren niet al te best, maar ik wil natuurlijk het allerbeste voor mijn kind. Ik heb de studievaardigheidstraining daarom aangeschaft zodat Bob rustig in zijn eigen omgeving aan de training kan werken. Ik merk nu dat hij zelfverzekerder thuis komt én met zijn eerste 7,5 voor Nederlands! Hij moest een samenvatting maken en dat kwam groots aan bod tijdens zijn training. Bedankt voor deze training voor mijn nu zelfverzekerder kind."

Liesbeth, moeder van Bob

"Vorige week heb ik de training sociale en communicatievevaardigheden online besteld voor Diane die nu in 4 Havo zit. Bij het laatste mentor gesprek heb ik te horen gekregen dat ze moeite heeft met communicatieve vaardigheden. De school heeft mij doorverwezen naar jullie online trainingen. De school en ik merken dat het steeds beter gaat met Diane en dat ze opbloeit! En dat wil toch iedere ouder! PS: Ik ben lid van de kortingsclub en heb mijn code al doorgegeven aan een vriendin van mij!"

Lara, moeder van Diane