OnderwijsAdviesBureau Maltha, kortweg OAB genoemd, is opgericht om scholen op een praktische wijze te ondersteunen op die gebieden van het onderwijs waar de tijd of de deskundigheid niet direct op school aanwezig is.

Het is voor leerlingen vaak lastig om efficiënt te leren “hoe te leren”, waardoor zelfstandig werken een uitdaging kan zijn. Hoe pak je dit aan? Welke methodes en leerstrategieën zijn van belang?

Hiervoor hebben wij als OAB een schoollicentie ontwikkelt waarbij de schoolorganisatie een keuze kan maken uit 18 verschillende groepstrainingen die passen binnen de huidige situatie van de school.

De groepstrainingen worden vervolgens “in eigen beheer” verzorgd door een van uw medewerkers in vaste dienst. Het is mogelijk om verschillende schoollicenties bij ons af te nemen.

 

Hieronder vindt u de diensten welke wij aanbieden:

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden over de schoollicentie die wij bieden voor uw schoolorganisatie? Door de enorme belangstelling organiseren wij maandelijks inloopmiddagen voor informatie en een inkijk in de inhoud van onze vakoverstijgende groepstrainingen. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee. Manager OAB Maltha Herma Ober- van Hienen bereikbaar op telefoonnummer: 06-21304643 of via e-mail: info@oabmaltha.nl

Contactformulier