OnderwijsAdviesBureau Maltha kan voor alle doelgroepen uit de schoolorganisatie wat betekenen. Natuurlijk hebben deze doelgroepen allemaal andere behoeften, echter komen deze uiteindelijk weer bij elkaar. Namelijk, hoe kunnen wij onze organisatie een maximale kwaliteit laten bieden in een voor iedereen efficiënte en optimale werkomgeving.

Directie

U wilt een fijne, efficiënte organisatie waar maximale kwaliteit geleverd kan worden, waar continuïteit gewaarborgd wordt en waar alle betrokken partijen graag willen werken en zijn. OnderwijsAdviesBureau Maltha ondersteunt u in deze behoeften.

Teamleiders Onderbouw

Van de basisschool naar het middelbaar onderwijs is een grote stap. Hoe eerder de leerlingen gewend zijn en een goede manier van leren onder de knie krijgen hoe beter de resultaten en de verzelfstandiging van hun leren. Wij bieden hiervoor verschillende trainingen en workshops.

Teamleiders Bovenbouw

Hoe verloopt de overgang van de onderbouw naar de bovenbouw bij uw leerlingen? Zijn zij voorbereid op de extra zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die van hen verwacht wordt? En wat wordt hierin verwacht van uw docenten? Ook hierin kan het OnderwijsAdviesBureau uw team kunnen ontzorgen met trainingen en workshops.

Mentoren

Heeft u ervaring met leerlingen die tegen problemen aanlopen? En heeft u het idee dat u er niet de tijd of de middelen voor heeft om ze hierbij optimaal te helpen? Het OnderwijsAdviesBureau ontzorgt u door middel van trainingen en workshops voor leerlingen over onder andere studievaardigheden, planvaardigheden, faalangstreductie en toetsstress.

Zorgcoördinator

U heeft specifieke ervaring met leerlingen die tegen problemen aanlopen zoals studievaardigheden, planvaardigheden, faalangst en leerproblemen? U krijgt waarschijnlijk meer aanvragen dat u zou kunnen helpen. Dan is een partij als het OnderwijsAdviesBureau Maltha wellicht een uitkomst. Samen kunnen wij allerlei mogelijkheden bespreken welke wij ook praktisch uitvoerbaar kunnen maken.

Decaan

Heeft u als decaan alle middelen in huis om alle leerlingen op uw school optimaal bij te staan bij hun profiel-, studie– en beroepskeuze? Wij als OnderwijsAdviesBureau Maltha ondersteunen u hierin graag samen met onze Orthopedagogische Praktijk Maltha en kunnen grote groepen hierbij tegelijk afnemen.

Hieronder vindt u de diensten welke wij aanbieden:

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden over de schoollicentie die wij bieden voor uw schoolorganisatie? Door de enorme belangstelling organiseren wij maandelijks inloopmiddagen voor informatie en een inkijk in de inhoud van onze vakoverstijgende groepstrainingen. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee. Manager OAB Maltha Herma Ober- van Hienen bereikbaar op telefoonnummer: 06-21304643 of via e-mail: info@oabmaltha.nl

Contactformulier