Onderwijsorganisaties

Het is voor leerlingen vaak lastig om efficiënt te leren “hoe te leren”, waardoor zelfstandig werken een uitdaging kan zijn. Elke middelbare school wil zijn leerlingen hierbij helpen, maar daar is niet altijd tijd en ruimte voor. 

OnderwijsAdviesBureau Maltha, kortweg OAB Maltha genoemd, is onderdeel van de Maltha groep. Bij het OAB worden de expertise en de meer dan 38-jarige ervaring en ontwikkeling van hoogwaardige onderwijsproducten praktisch ingezet om schoolorganisaties te ontzorgen en te ondersteunen.

Licentie voor onderwijsorganisaties

Ziet u binnen uw schoolorganisatie leerlingen vastlopen, maar beschikt u niet over passende middelen om deze leerlingen verder te helpen? Of bent u op zoek naar mogelijkheden om de studievaardigheden van uw leerlingen te vergroten en om uw docenten te ontzorgen?

Voor scholenorganisaties bieden wij de mogelijkheid om, als licentiehouder, gebruik te maken van een gevarieerd aanbod aan trainingen. U hoeft zelf niks te ontwikkelen, alles is al gedaan. Eén of meerdere docenten binnen uw schoolorganisatie kunnen intern worden opgeleid tot gecertificeerde studievaardigheidstrainer, waarna het mogelijk is om vakoverstijgende trainingen aan te bieden aan uw eigen leerlingen. De trainingen zijn specifiek gericht op studievaardigheden voor brugklas, 2e en 3e klas, tweede fase en examenleerlingen. Trainingen kunnen zowel individueel als groepsmatig gegeven worden. Door uw eigen docenten op te leiden tot studievaardigheidstrainer, kunt u andere docenten ontzorgen en kunt u uw leerlingen de zorg bieden die zij nodig hebben.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06-21304643 of via info@oabmaltha.nl

Praktische informatie:

OnderwijsAdviesBureau Maltha
Hoofdkantoor: Bilthoven
030-2293579 / 06-21304643
info@oabmaltha.nl
Interesse
Waarom kiezen voor OnderwijsAdviesBureau Maltha?
  • Al 38 jaar kwaliteit
  • Op maat & flexibel
  • Allesomvattende studievaardigheidstrainingen