Huiswerkbegeleiding Het Christelijk Lyceum Zeist

Het Christelijk Lyceum Zeist is voor ons een bijzondere school. Onze eerste Maltha insCool studiepraktijk is hier gestart. Wij zitten sinds 01-09-2006 op Het Christelijk Lyceum Zeist waar een heel plezierig schoolklimaat de boventoon voert.

Huiswerkbegeleiding Maltha insCool op het CLZ

Onze huiswerkcoaching Maltha insCool wordt gegeven door gecertificeerde studiecoaches. Iedere dag na school wordt de leerling effectief gecoacht in het leren en maken van zijn of haar huiswerk. Onder leiding van de senior studiecoach wordt de studievoortgang van ieder leerling individueel geadministreerd, gecontroleerd, geanalyseerd en gerapporteerd. Deze doeltreffende ACAR-methode vormt de basis van onze studiecoaching.

De studievoortgang van de leerlingen wordt geregistreerd in het leerling volg- en communicatiesysteem inscool.nl. Dit systeem is door ons ontwikkeld en ondersteunt de ACAR-methode. Hierdoor is er altijd actuele informatie beschikbaar voor de studiecoach en de ouders (event. ook de mentor). Leerlingen krijgen zo begeleiding op maat! Ouders en mentoren (op aanvraag) hebben een eigen inlogcode voor het Maltha insCool systeem. Dagelijks kunnen zij de ontwikkeling van hun kind of leerling bekijken en hierover communiceren.

Om onze leerlingen optimaal te kunnen begeleiden volgt iedere leerling zo snel mogelijk vier planlessen. Door een dagplanning en voorbereidingsschema geen zorgen meer over huiswerk! Het begrijpen, hanteren en inplannen van leer- en maakwerk uit de studiewijzer, agenda en schoolboeken wordt getraind. Studiewijzer, agenda en leerboek worden hierna effectief gebruikt! Daarbij worden overzichtelijke samenvattingen worden geoefend alsook presentaties, werkstukken en boekbesprekingen.

Diensten Maltha insCool op het CLZ

Huiswerkcoaching

Iedere dag na school op het Christelijk Lyceum Zeist wordt de leerling effectief gecoacht in het leren en maken van zijn of haar huiswerk. De studievoortgang van de leerling wordt geadministreerd, gecontroleerd, geanalyseerd en gerapporteerd.

Lees meer

Studiecoaching

Onze studiecoaching zijn privélessen die 1 op 1 gegeven worden op het CLZ. Hier wordt o.a. het aanleren van de juiste studievaardigheden, studiemethodieken en werkhouding gedaan.  

Lees meer

Bijlessen

Heb je achterstand opgelopen bij een bepaald vak of even een extra steuntje in de rug nodig? Dan is bijles wellicht een uitkomst voor jou. Onze bijlesdocenten helpen je graag. 

Lees meer

Planlessen

Heb jij hulp nodig bij plannen? Heb je geen overzicht meer? Neem dan nu planlessen af.

Lees meer

Faalangsttraining

De faalangsttraining op Maltha studiecoaching geeft handvatten om te leren hoe jij met faalangst kunt omgaan, zodat je minder last hebt van zenuwen en negatieve gedachten.

Lees meer

Heeft u een vraag?

Staat er niet bij wat u zoekt voor uw kind of weet u niet precies wat het beste bij uw kind past? Geen probleem, stel hier uw vraag en wij nemen meteen contact met u op voor de mogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Huiswerkcoaching

Tarieven per maand

  • €295,- 3 dagen p/w
  • €325,- 4 dagen p/w

Exclusief 4 planlessen €180,-

Lindenlaan 23, Zeist
030-2298039 | 06-51800112
info@malthainscool.nl
Inschrijven