Kampong actie

Over Maltha studiecoaching Kampong te Utrecht

Maltha studiecoaching heeft een vestiging op SV Kampong in Utrecht. Hier wordt dagelijkse huiswerkbegeleiding gegeven, maar ook privélessen, zoals studiecoaching, cito training en bijlessen één op één.

Daarnaast biedt Maltha studiecoaching te Kampong een nieuwe vorm van leren leren. Een combinatie van fun, spel, sport en leren: The Brain Activators trainingen voor middelbare scholieren.

studiebegeleiding Utrecht

Waarom kiezen voor studiebegeleiding op Maltha studiecoaching "Kampong" Utrecht?

De Maltha studiecoaching instituten zijn als enige in hun branche officieel erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hierdoor bent u er zeker van dat uw kind een professionele en kwalitatief hoogwaardige studiebegeleiding ontvangt in Utrecht. Maltha studiecoaching is al ruim 35 jaar actief in de studiebegeleiding en zet de standaard in de markt. Daarnaast kan uw kind sporten en huiswerk combineren. Heeft u zoon of dochter bijvoorbeeld hockeytraining, dan kan hij of zij hierna direct weer aan de slag met het huiswerk.

Wat houdt dagelijkse studiebegeleiding op Maltha studiecoaching "Kampong" te Utrecht in?

Iedere leerling maakt van maandag tot en met vrijdag zijn of haar huiswerk op Maltha studiecoaching "Kampong". Dat is vanaf 13.30 tot 18.30 uur, al naar gelang de wijze van dagelijkse studiebegeleiding waarvoor gekozen wordt. Het huiswerk wordt overhoord door één van de studiecoaches, in de regel de persoonlijke studiecoach van de leerling. De voorbereiding van repetities, testen, proefwerken en schriftelijke overhoringen is een belangrijk aspect van de studiebegeleiding in Utrecht. De leerlingen onderschatten nogal eens hoeveel tijd zij nodig hebben voor deze voorbereiding en worden hierin professioneel begeleid. Alle begeleidingsvormen zijn inclusief gratis studievaardigheidstrainingen, welke speciaal door ons deskundig team zijn ontworpen.

Huiswerkbegeleiding Utrecht Kampong - hulp nodig met huiswerk - huiswerkbegeleiding in utrecht voor iedereen

 leren leren Utrecht

Soorten studiebegeleiding in Utrecht

Op Maltha studiecoaching "Kampong" Utrecht wordt gewerkt met vaste pedagogen en bijlesdocenten. Mocht uw zoon of dochter op de studiebegeleiding komen, dan krijgt hij of zij een vaste studiecoach voor de studiebegeleiding. Hieronder ziet u een overzicht van alle diensten die wij op de vestiging in Utrecht aanbieden:

Dagelijkse begeleiding in Utrecht: brugklasbegeleiding, huiswerkbegeleiding, 2e fase begeleiding, examenbegeleiding en de huiswerkClass.

Daarnaast worden er ook andere diensten aangeboden: bijlessenstudiecoaching, specialistische begeleiding, faalangst training, examentraining, internationaal baccalaureaat, staatsexamen begeleiding en cursussen.

Onze speciale acties en kortingen op onze Kampong vestiging

Wilt u meer weten over onze speciale kortingen & acties voor SV Kampong leden? Klik hier!

 

 

Meer informatie over huiswerkbegeleiding op Kampong

Wilt u graag meer informatie hebben over de huiswerkbegeleiding in Utrecht? U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt bellen naar 06-51253165.

Laan van Maarschalkerweerd 14, 3585 LJ Utrecht (1ste etage, achterin het clubhuis)
Email: kampong@instituutmaltha.nl

Inschrijven voor huiswerkbegeleiding op Kampong Contact over huiswerkbegeleiding

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.