Lokaal Maltha insCool Farel CollegeMaltha insCool is per april 2008 gaan samenwerken met het Farel College. Ons viel direct de prettige en respectvolle sfeer op die de boventoon voert in deze school. Het Farel College is een open scholengemeenschap met waarden en normen uit de christelijke traditie. Het is een ambitieuze school, die streeft naar: 'openheid, betrouwbaarheid en kwaliteit'. Het Farel College verzorgt onderwijs, dat kan worden omschreven als: 'uitdagend en kansrijk'. Studieondersteunende activiteiten binnen de veilige muren van het Farel College. Het Farel College hecht veel waarde aan een goede houding van hun leerlingen ten aanzien van hun huiswerk en aan de juiste studievaardigheden bij hen om het huiswerk uit te kunnen voeren. Als leerlingen slim leren leren, kunnen ze ontspannen aan het werk en behalen ze betere resultaten. Daarom hebben ze als verlengstuk van hun bestaande begeleiding een Maltha insCool studiepraktijk. Een Maltha insCool studiepraktijk biedt leerlingen binnen de schoolmuren van het Farel College huiswerkcoaching aan waardoor zij op efficiëntere wijze met hun studie om leren te gaan.

Over het Farel College in Amersfoort

Lokaal Maltha insCool Farel CollegeHet Farel College is een ambitieuze school die streeft naar openheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Het Farel College verzorgt onderwijs dat omschreven kan worden als uitdagend en kansrijk. Met uitdagend onderwijs bedoelen wij dat we leerlingen willen motiveren om hun capaciteiten zo veel en zo breed mogelijk te ontwikkelen. We willen een stap(je) verder komen dan het “normale” onderwijs pakket. In dat kader past ons aanbod van tweetalig onderwijs op de havo- en vwo-afdeling en het versterkte be`ta-onderwijs. Zo bereiken leerlingen een hoger niveau, dat weer aansluit bij vervolgonderwijs of studie in binnen- of buitenland.

Naar de website van het Farel College: www.farel.nl

Soorten huiswerkbegeleiding op het Farel College in Amersfoort

De volgende diensten van een Maltha insCool studiepraktijk worden aangeboden op het Farel College: huiswerkcoaching, studiecoaching, bijlessen, planlessen, mentoraat en faalangst reductie training.

Meer informatie over huiswerkbegeleiding

Onze huiswerkcoaching Maltha insCool wordt gegeven door gecertificeerde studiecoaches. Iedere dag na school wordt uw leerling effectief gecoacht in het leren en maken van zijn of haar huiswerk.

Onder leiding van de senior studiecoach wordt de studievoortgang van ieder leerling individueel geadministreerd, gecontroleerd, geanalyseerd en gerapporteerd. Deze doeltreffende ACAR-methode vormt de basis van onze studiecoaching.

De studievoortgang van de leerlingen wordt geregistreerd in het leerling volg- en communicatiesysteem inscool.nl. Dit systeem is door ons ontwikkeld en ondersteunt de ACAR-methode. Hierdoor is er altijd actuele informatie beschikbaar voor de studiecoach en de ouders (event. ook de mentor). Leerlingen krijgen zo begeleiding op maat! Ouders en mentoren (op aanvraag) hebben een eigen inlogcode voor het Maltha insCool systeem. Dagelijks kunnen zij de ontwikkeling van hun kind of leerling bekijken en hierover communiceren.

Om onze leerlingen optimaal te kunnen begeleiden volgt iedere leerling zo snel mogelijk vier planlessen. Door een dagplanning en voorbereidingsschema geen zorgen meer over huiswerk! Het begrijpen, hanteren en inplannen van leer- en maakwerk uit de studiewijzer, agenda en schoolboeken wordt getraind. Studiewijzer, agenda en leerboek worden hierna effectief gebruikt! Daarbij worden overzichtelijke samenvattingen worden geoefend alsook presentaties, werkstukken en boekbesprekingen.

Adres:
In lokaal 007 op de begane grond
Paladijnenweg 101
3813 DC Amersfoort

Inschrijven Routebeschrijving Meer informatie

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.