Studiebegeleiding ZeistIn Zeist is het allemaal begonnen voor Maltha Studiecoaching. Sinds 1982 zijn wij gevestigd op de Utrechtseweg 92 in Zeist. Dagelijks wordt hier studiebegeleiding gegeven, maar ook privélessen. Denk hierbij aan bijlessen, cito training of studiecoaching.

 

Professionele studiebegeleiding in Zeist

Professionele studiebegeleiding in ZeistLeerlingen en studenten kunnen op werkdagen van 13:30 tot 18:30 uur in Zeist terecht voor studiebegeleiding. Tijdens de studiebegeleiding wordt de planning van de leerling of student bekeken, huiswerk gemaakt en overhoord door een studiecoach. De studiebegeleiding zorgt er niet alleen voor dat de leerling of student bij is met het huiswerk, maar er wordt ook aandacht besteed aan studievaardigheden zoals plannen, leren, uitreksels maken, samenvatten en nog veel meer. Aanmelden voor studiebegeleiding in Zeist kan door te bellen naar 030-6913017 of via het contactformulier.

Wat houdt studiebegeleiding Zeist in?

Wat houdt studiebegeleiding Zeist inOp instituut Maltha te Zeist wordt elke dag gewerkt met vaste pedagogen en bijlesdocenten. Iedere leerling of student die voor studiebegeleiding komt heeft een vaste studiecoach. Naast studiebegeleiding biedt instituut Maltha nog meer diensten aan zoals:

Dagelijkse begeleiding in Zeist voor: brugklasbegeleiding, huiswerkbegeleiding, 2e fase begeleiding, examenbegeleiding en de huiswerkklas.

Daarnaast worden er ook andere diensten in Zeist aangeboden, waaronder: bijles, mentoraat, studiecoaching, hulp bij leer- en motivatieproblemen, faalangst training, training voor examen of herexamen, internationaal baccalaureaat, begeleiding van het staatsexamen en diverse cursussen.

Leerling van studiebegeleiding Zeist

Leerling van studiebegeleiding in ZeistDagelijks krijgen wij vele verschillende leerlingen over de vloer bij Maltha Studiecoaching Zeist. Janna zit al 2 jaar bij ons op Studiebegeleiding Zeist. Haar 2 broertjes Mathijs en Kai gingen haar voor. Janna begon met bijles bij ons en zit nu 4 dagen in de week op studiebegeleiding in Zeist. Janna verteld hier haar bevindingen op Maltha Studiecoaching in Zeist:

“Ik ben op Maltha 4 dagen in de week. Na school stap ik op mijn fiets en begin ik om half 4 altijd met pauze op Maltha voor 15 minuten. Ik praat dan altijd even met mijn vriendinnetjes op Maltha over hoe de dag op school was gegaan. Daarna ga ik naar mijn eigen bureau en ga ik aan de slag met mijn huiswerk. Mijn planning leg ik klaar en kijk wat ik moet doen voor die dag. En studeren maar. Soms heb ik tussendoor een vraag over een vak en mijn studiecoach helpt mij dan met het probleem. Zodra ik denk dat ik mijn huiswerk ken, schrijf ik mijn naam op om overhoord te worden. Mijn studiecoach helpt mij met overhoren en als ik alle stof ken ga ik naar huis. Thuis hoef ik dan lekker niet aan huiswerk te denken en als ik naar hockeytraining ga op vrijdag om 19.00 ben ik klaar met mijn huiswerk. Op Maltha doe ik mijn huiswerk en thuis kan ik ontspannen! “

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.